Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podnikatelka Maya (Caroline Rhea) a její stejně zaneprázdněný manžel Jack (Barclay Hope) se příliš zajímají jen o svoji práci. Když Maya dostane v práci za úkol uspořádat vánoční večírek pro klienta a ještě k tomu uspořádat večer s rodinou, Jack navrhne, že si najmou Owena (David Hasselhoff), vánočního poradce. Owenův vánoční duch se rychle rozšíří do celé rodiny, s výjimkou Mayi, která žárlí, že Owen najednou převzal spoustu jejich práce. Jakmile se jejich vánoční plány začnou hatit, Owen musí najít způsob ukázat Maye, že rodina je mnohem důležitější než být nejlepší a mít kontrolu nad vším. (..Lucas..)

(více)

Recenze (1)

Hulk Hogan 

všechny recenze uživatele

Jsem si před Vánocema dopřál trochu Hoffa, když to na svym facebooku tak vehementně propagoval. Musim říct, že se v poslední stylizoval do neskutečnýho renesančního muže. Nevim jestli to myslí vážně, snad si ze sebe dělá jen srandu...cpe se do všeho, čeho může, a ani tématika Vánoc jeho pozornosti neunikla. Co od toho čekat je asi jasný. Pitomost, o kterou bych bez Hoffovy účasti ani nezavadil. David naštěstí nezklamal a film táhne na svejch bedrech. Klasická vánoční kravina na úrovni "Santa with Muscles" s Hulkem Hoganem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Kritici nejvíce kritizovali výběr Davida Hasselhoffa do role Owena s tím, že díky němu je film vtipnější, než by měl být. Hasselhoff sám poté řekl, že je tato role "otřepaná", což však pro něj nepředstavuje problém. (..Lucas..)

Reklama

Reklama