Reklama

Reklama

Yes or No 2: Rak Mai Rak Ya Kak Loei

  • USA Yes or No 2: Come Back to Me
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pokračování populárního thajského filmu s lesbickou tématikou navazuje tam, kde první díl skončil. Dvě dívky, Kim (Supanart Jittaleela) a Pie (Sushar Manaying) jsou do sebe stále zamilované, ale po maturitě se jejich cesty musí rozejít. Kim odchází pracovat na farmu do severní provincie Nan, Pie odjíždí na jih do rybářského centra. Jejich lásku tak testuje vzdálenost. (ICTS)

(více)

Recenze (4)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak dvojka už se mi zdaleka nelíbila tolik jako první díl. Akorát jsem se utvrdila v tom, proč se tolik romanťáků odehrává předtím, než potom. Ona to totiž po tý osudný puse a odchodu do západu slunce začíná být většinou celkem nezajímavá nuda. A tady to sem tam opravdu nezáživná nuda byla a nebýt sympatické ústřední dvojice a toho, jak je to celé vizuálně natočené, tak snad ani ty tři hvězdy nedám. 50% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Ako aj v prvej časti sa to tu hemžilo peknými lezbami, chvíľami som si myslel že tam nebude ani jeden jediný heterosexual :o , ale vlastne nič nové úroveň filmu je presne na tej istej úrovni ako prvý diel ... ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

V podstate stále rovnako pekný film. Však akoby ho aj nakrúcali podľa tej istej šablóny (takže už tak nezaujme)... Akurát role sa tentoraz trochu obrátili a Pie bola tá, no, sympatickejšia(?)... Inak ale (zbytočne) viac drámy a menej komédie... A nie, nie všetkým dievčatám pristanú dlhé vlasy... ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Jednička byla výrazně lepší, chvílemi mne to až tak nebavilo, ale pořád se na to pěkně dívá. Thajci to mají celkem zmáknuté pro oko, děj už pokulhával. Ale tak dobrý no. ()

Reklama

Reklama