Reklama

Reklama

JFK: Ztracená kulka

(TV film)
  • USA JFK: The Lost Bullet

Obsahy(1)

Tým expertů se pokusí nalézt takzvanou ztracenou kulku, jež byla vypálena na Johna F. Kennedyho. Věří, že tak navždy vyřeší jeho záhadnou vraždu. Údajně jde o nejdůležitější důkazní materiál všech dob. Originální Zapruderův snímek zobrazující nejdůležitějších 11 vteřin atentátu na prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho byl doposud uzavřen v Národním archivu a nikdo se jej ani nedotkl. Téměř 50 let hledali vyšetřovatelé nad kopiemi tohoto výjimečného filmu nápovědu, co se 22. listopadu 1963 v Dallasu skutečně stalo. Početné a mnohdy utajované kopie snímku byly prezentovány jako obecný důkaz snad pro každou možnou, alespoň trochu myslitelnou teorii o zavraždění JFK. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dehlie 

všechny recenze uživatele

zaujímavý dokument nahrávajúci výsledkom warrenovej komisii. snaží sa dokázať, že tzv. stratená guľka bola vystrelená omnoho skôr ako sa predpokladalo, a tým podporuje oficiálnu teóriu o jednom strelcovi, podivínovi oswaldovi... druhej tzv. zázračnej guľke, sa však venuje veľmi okrajovo. ()

Horal.P 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt nic moc, zpochybnění délky střelby na prezidenta Kennedyho- působí jako nepravděpodobná obhajoba War.komise ()

Reklama

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Dokument přináší nové záběry amatérských kameramanů a vyčištěný obraz v HD. Tady klady dokumentu končí. Vcelku působí jako propagace CIA na Warrenovu zprávu o atentátu jediného muže. Příznivci teorie o spiknutí budou zklamáni. ()

Ivoman odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument ? Spíše propaganda FBI. Vše se jen a jen zaměřuje na to, aby se potlačily jakékoliv diskuze o jakýchkoliv konspiračních teoriích a pravda je jen jedna, JFK zavraždil Oswald. Nic jiného se nedozvíte. Na zakázku natočený dokument, kterému kvůli právě jeho obsahu dávám odpad. ()

Orel222 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tento dokument je pro mě velké zklamání. Očekávání rozluštění (či spíše odtajnění nových informací) atentátu díky moderním technologiím se nekoná. Druhá a třetí rána jsou zde probrány minimálně, a v podstatě se neřeší možnost že šli z jiné pušky než Oswaldovi. To platí i o první ráně, ta je zde probrána hlavně. Od možností kdy vyšla, přes možnosti o co se odrazila až po to kde dopadly prázdné nábojnice. Nejvíce mě zradilo, že dokument pojednává v podstatě pouze o tom co rozhodla Warrenova komise, nespekuluje nad ničím jiným, a proto lidé co se zajímají o teorii "více střelců", nebo o výpovědi všech svědků, či o záhadné zmizení či smrti svědků co prostě nešli někomu pod vousy, budou zklamáni. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama