Reklama

Reklama

Mosazná konvice

Trailer

Komedie o chudém manželském páru, který najde kouzelnou konvičku. Ta jim poskytne peníze pokaždé, když sobě (nebo někomu jinému) v její blízkosti ublíží. John a Alice se ale musejí rozhodnout, kam až jsou při plnění svých snů ochotni zajít. John a Alice, dvacátníci z malého amerického městečka, tvoří zamilovaný manželský pár, který je ale úplně švorc. Alice, jíž odjakživa všichni předpovídali "zaručený úspěch", musí nyní šetřit každou korunu, zatímco si většina jejích přátel užívá života v hojnosti. A její muž John, neurotik se spoustou fobií, prostě jen chce zaplatit účty. Jednoho dne manželé náhodou navštíví starožitnictví poblíž silnice, kde Alici okamžitě uchvátí záhadná mosazná konvička. Záhy zjistí, že to není jen tak ledajaký kousek a že díky ní možná konečně najdou způsob, jak vyřešit svou finanční situaci jednou provždy... Magická komedie Mosazná konvice nám připomíná, že máme být opatrní na to, co si přejeme. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (97)

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem měl od přátel bezvadné reference, prý že se budu válet smíchy .. no ...Asi jsem to pojal z trošku jiného pohledu, protože mi to přišlo spíše jako film o tom, kam jsou lidé schopní dojít, co se týče fyzické i psychické bolesti, kvůli možnosti získávat peníze a zlepšovat si tím kvalitu života ..Námět to je perfektní ale zpracování je trošku chatrné, ti dva židovští bratři tam jsou úplně zbyteční, naprosto .. Potyčky s Arniem jsou už trošku koukatelnější, nicméně v závěru, který byl lehce předvídatelný, jsem se už trošku nudil .. 60% ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Trailer ma zaujal a film nesklamal, práve naopak. Nadmieru prijemné "pokoukáničko". Kto by nechcel takýto čajníček. Veľmi by ma zaujímalo, kam by som bol ochotný až, zájsť JA. Ústredná dvojica v tom ma jasno, aj keď...Hlavný hrdinovia celkom sympatáci , Židovský bratia dosť vtipný. Typicky klišé zaver mi nejako nevadil, ale keby bola tato "čierna komédia "viac čierna, išlo by moje hodnotenie prudko nahor. Tých 65% môže byt ()

Reklama

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Fantastická černá komedie o zhoubné konvičce. Skvostně jsem se bavil s touto dvojicí pošuků, neuvěřitelně se k sobě hodí a doplňují se. Dalo by se toho napsat mnohem více, ale nebudu nic prozrazovat, jen Vám film vřele doporučuji. Takhle jsem se nebavil u komedie hodně dlouho. Pro letošek číslo jedna. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské překvapení. Originálně pojatý příběh o kouzelné konvičce, která reaguje na bolest. První polovina filmu sice trošičku promrhala svůj potenciál a dalo se z toho vytřískat podstatně víc, ale ta druhá, kdy se komedie změnila spíše v drama a thriller, byla vynikající a musím za ní zatleskat. Podobenství kam až jsou lidé schopní kvůli penězům zajít jak vyšité. Moralizování, které mi obvykle vadí, mi tady přišlo na místě. A sedlo to i herecky, ačkoliv oba hlavní představitelé nepatří mezi mé favority. Juno Temple tady byla ovšem dokonalá. Výborný malý velký film. 80% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zápletka působí jako obšlehnutá od Kinga a děj je předvídatelný až to mrzí. Tím ovšem výčet záporů končí. Tahle hravá černá komedie má neodolatelnou osvěžující atmosféru a všechny chybičky ji jen posilují. No a navrch hlavní role hraje takovou dvojka sympaťáků, že jim to všechno věřím. Slušný Michael Angarano, zajímavá Alexis Bledel a výborná Juno Temple, z níž pomalu roste zajímavá herečka. Film mi trochu připomněl podobně ujetý One Night at McCool's, jen humor je prvoplánovější a vyznění příběhu temnější. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Zelený Ford Pinto z roku 1974 štáb odkúpil od herca Justina Jamesa Langa. (mivr)

Reklama

Reklama