Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ovládnout tajemný zákon štěstěny? Vydělat jmění ve vrtkavé ruletě? To je přece zhola nemožné! A přece se to povedlo. Gonzalo vymyslel systém, jak ruletu legálně pokořit. Amsterdam, Las Vegas, Austrálie, Paříž, Madrid, Macao… S příbuznými zruinuje kasina po celém světě a splní si svůj sen. Sledujte skutečný příběh španělské rodiny Pelayů, kteří se stali legendou. Akční komedie o chuti do života a o tom, jaké to je ovládnout svět ve dvaceti letech. To není jen pohádka, ale příběh založený na skutečných událostech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se nemohl zbavit dojmu, že sleduju španělský příbuzný Dannyho parťáků. Film funguje jako oddychovka docela dobře, zejména scény mezi jednotlivejma členama rodiny jsou docela zábavný. Ovšem příliš nevěřím tomu, že by se Casina nechala ruinovat aniž by z jejich strany nepřišla tvrdší reakce. Systém , kterej zde byl prezentován byl sice vyřčen, ale měl k němu tolik otázek, který se už zde nikdy nenamáhál vysvětlit, že mu příliš nevěřím, pokud to je podle skutečnosti, byl bych rád, kdyby mě někdo z rodiny Pelayů napsal podrobnosti a pak hurááá do casin. ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Skutočne obdivuhodná banda machrov Pelayovcov,ani sa mi nechce veriť,že je to podľa skutočných udalostí.Je to veľmi dobrý námet na príbeh,ktorý bohužiaľ režisér Eduard Cortés vôbec nedokázal zúžitkovať plnohodnotne-ďalší Španielsky babrák.HOD:60%.Tu som prižmúril oči,kedže Cortés je z BARCELONY(môj FC klub).PS:veľká,veľká a ešte raz veľká škoda-že tento príbeh nechytil do rúk odborník!!! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pokud jdete za svým snem, má váš život smysl......... Natočeno podle skutečného příběhu rodiny Pelayových. Jak jednoduché - najít systém sázek v ruletě. Když budete sázet denně sedm hodin u čtyř pěti stolů tak za dva tři měsíce můžete začít vydělávat. CITÁT - Založíme spolek.......... Je Americkým snem vyhrát v ruletě? V tomto příběhu jo. A splní se ten sen? Uvidíme. CITÁT - Je snad nezákonné sázet na stejná čísla?......... Celá ta skupina (rodina) Pelayových jsou čísla sama o sobě. Až se člověk zamýšlí nad tím, zda můžou tihle tupci (a že se jako tupci chovají) obrat kasino. Mají víc štěstí než rozumu a to doslova. Asi to bude tím Vikingským zaříkávadlem. Ani se neptejte na český překlad. Jenže, když začnete moc vyhrávat, neuniknete pozornosti majitelů kasin. Následují zákazy a vyhazov. Hra začíná. CITÁT - No tak, jedno číslo na rozloučenou.......... Scéna na záchodě okolo 52 minuty je skvělá. CITÁT - Šlápl jsi mi na nohu.......... Čím déle jsem se na to koukal, tím více se mi to zdálo monotónní. Znáte to pořekadlo - v nejlepším přestat. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak španělové. Co se týče hororů, v tom poslední dobou patřej mezi elitu. Teď přišli s hazardem, konkrétně s ruletou. Musel sem to vidět. Každopádně už od začátku bylo jasný, jak to má dopadnout. I přesto mě to zajímalo, ten románek se mi tam nehodil, i když potřebovali nějakou vsuvku, šlo by to nahradit jinak. Škoda, že opravdu neukázali a neprobrali detailněji tu výherní metodu, kvůli který na to koukal asi každej gambler. Ruleta je prostě fajná. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Hned po prvním roztočení rulety musí být, díky výraznému pyrenejskému šmaku, každému jasné, že nemáme co dočinění s typickou hollywoodskou záležitostí. A hned jak se kulička zastaví na jednom z třiceti sedmi čísel, je každému jasné, že jsou typické hollywoodské záležitosti Eduardu Cortésovy mustrem. Jinak jde o slušně fungující odreagovačku v níž můžete rozpoznat vliv spousty podobným tématem se zaobírajících snímků….taková malá španělská sázka na jistotu, červená nebo černá, sudá nebo lichá. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama