Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (333)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně tupá věc a ještě zvláštnější je, že Besson remakuje svůj 10 let starý produkt "Made in France". Je to úplně to samé, jen vedlejší role se prohodily a akce je o něco dynamičtější a více "eye candy dubstep". Bodejť by také ne, když americké publikum je trochu jiné, než to francouzské. Ono nastříhané je to cool, ozvučené rovněž a drajv to má neskutečný. Jen se u toho nesmí vůbec přemýšlet - čemuž díky bohu napomáhá relativně krátká délka. Občas sebeparodické, občas fajn přímočarý výplach, kde chybí na můj vkus krev - zřejmě kvůli přístupnosti, což vidím jako fatální nedostatek. Walker je tam sympatický a rozloučil se jakž takž důstojně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zamotává se to, zamotává, až se to nakonec vymotá v něčem, co se dalo celkem očekávat. Je to ale většinu doby celkem dobrá jízda, kterou dokázal táhnout hlavně David Belle, který je vážně pohyblivý frajer. Paul Walker mu stačí, a stejně tak i RZA, který si už stačil vybudovat image drsných, chladných maníků. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Adept na nejzbytečnější remake roku. Ono, pokud jste neviděli předlohu, tak Vás to bude bavit dost, ale já jako předlohy znalý jsem se moc nebavil. Některé scény jako vystřižené z té původní verze. Paul se do role vůbec nehodil a ani té akce není tak dost jak v předloze. Na druhou stranu film utíká docela rychle, je tam pár hezkých scén a záběrů, ale to je tak vše. Pokud jste viděli předlohu, tak tohle můžete klidně vynechat. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SHE IS CUTE, I KNOW. SHE'S GOT A GREAT ASS, MAN." --------- Ako dopadol americký pokus o remake francúzskej filmovej parkourovej legendy? Ako ramake celkom slušne, ako film v porovnaní s Banlieue 13 katastrofálne, v porovnaní s Ultimátom len o trochu horšie. Filmu zostala nadupaná akcia, parkour a hudba. Vytratil sa však francúzsky šarm, elegancia, charizma a akékoľvek zaujímavé postavy, ktoré sa v prvom filme objavili. A keďže ja som práve na tom všetkom francúzskom fičal, tu už mi nič dôležité nezostalo. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kino Atlas (ČSFD projekce) - To, že scénář dosti pokulhává, že trapnost některých dialogů je zcela evidentní a že představitelka Loly je naprostá neherečka, o tom není sporu. ALE...to, že tenhle film má koule, grády, říz, super náboj, ... tak to mi nikdo nevymluví. Fakt super akční pecka s dvěma sympatickými představiteli, kde hudba, střih a akce neuvěřitelně vtahují a pokud divák na necelých 100 minut vypne, dostane se mu královské zábavy. Myslím, že se Walker, pro něhož to byl poslední počin, podílel na skvělém akčňáku. Doufám, že Doupě budou mít lidé víceméně rádi i přes jeho nedostatky (viz. výše uvedené). Díky čsfd za projekci a až bude filmík k mání ve FULL HD rozlišení, jdu do toho znovu. Po první padesátce hodnocení má Brick Mansions na kontě 58%, tak uvidíme, jak se to vyvine. Já dávám bezmála o 20% více. 76% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Doupě je posledním filmem, který Paul Walker dokončil před tragickou smrtí – zemřel v listopadu 2013 ve čtyřiceti letech při autonehodě. (Zdroj: 2media.cz)
  • Všechny repliky Davida Belle byly kvůli jeho silnému francouzskému přízvuku předabovány. (Mr. Filuta)
  • Keď Damien (Paul Walker) zadáva prvé čísla k deaktivácii bomby, je si možné všimnúť, že má zakrvavené pravé oko. V scéne pred tým ho ale nemal, k tomuto zraneniu totiž prišiel až pri neskoršom boji s Linom (David Belle). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama