Reklama

Reklama

Houston

(festivalový název)
  • Německo Houston
Rozhovor  - Bastian Günther

Obsahy(1)

Ulrich Tukur (Bílá stuha) je Clemens Trunschka. Clemens je najat, aby pro německou společnost naverboval amerického výkonného ředitele. Jenže Clemens je taky tak trochu alkoholik a jeho výprava do Texasu se promění v zážitek, v němž je otravný Američan z hotelového baru jen pominutelnou epizodkou. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Rozhovor  - Bastian Günther

Recenze (11)

wikked 

všechny recenze uživatele

Popis trochu klame a ve skutečnosti je otravný Američan v baru bohužel téměř jedinou zajímavou věcí. Slibně rozjetý film o alkoholikovi/head hunterovi, co přijíždí do Houstonu tajně nahánět CEO jiné firmy, má určitě plus v takové tíživé atmosféře beznaděje, jelikož se hlavnímu hrdinovi skutečně stále nic nedaří. Jenže děj je na svou stopáž příliš rozvláčný a nakonec vyšumí do ztracena. // KVIFF 48 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Až budete potřebovat sepsat definici pojmu „průměrný festivalový film“, podívejte se na tento případ. Příběh neúspěšného manažera v krizi drží nad vodou civilní herecký výkon Ulricha Tukura a zajímavá práce kameramana. Na všechno z děje bez problémů zapomenete nejpozději při závěrečných titulkách (50%). ()

campix 

všechny recenze uživatele

[MFFKV - 2013] Za vším stojí solidní nápad. Kdy se musí německý headhunter vydat do USA, kde má předložit nabídku šéfovy jedné velké firmy. Nic ovšem není tak jednoduché jak se zdá a také vše není takové, jaké by se mohlo zdát po přečtení obsahu. Celkem solidní nápad je zabitý 107 minutami strašlivé nudy. Celkem se během filmu nestane nic zajímavého, jen víte, že hlavní hrdina je stále v prdeli a nic se mu nepodaří. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama