Reklama

Reklama

Někdo tam nahoře mě má rád

(festivalový název)
  • USA Somebody Up There Likes Me
Trailer

Obsahy(1)

Ve filmu Někdo tam nahoře mě má rád hraje Nick Offerman kumpána mladého flákače, který se potácí od jednoho nepovedeného romantického setkání ke druhému. Film Comment napsal, že se jedná o „film, který zůstává věrný Byingtonovu duchu – momentky ze života překypujícího zklamáním a zoufalstvím, připravené s poťouchlým humorem, okořeněné svérázným důvtipem a servírované v zábavném duchu.“ (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (4)

the_robbie 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné, mám rád indie filmy o ničom, ale tento film bol naozaj hrozný. Celý čas som mal v hlave otázku "prečo by toto niekto natočil?". Pozrieť akurát tak zo zaujímavosti. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Když mě vyhodili z Času, že už se tam na Dívku nevejdu, musela jsem se dostat přes fázi vnitřního vzteku a zašla jsem na tohle. No, tak mou momentální deprivaci to nevykompenzovalo ani zdaleka, ale alespoň mě to trochu rozveselilo a přivedlo na jiné myšlenky. No, myšlenky... U tohoto filmu vlastně ani nemusíte mít mozek. Zdejší vtip je totiž jako ten, který vám jako malému dítěti vyprávěl potají prastrejda, aby byl váš oblíbený příbuzný. Někdy jsem na tuhle hru prostě přistoupila a někdy ne, když to hraničilo s trapností, což se tu stávalo docela často. V sále se našli i tací, kteří doslova křičeli v humorném opojení. Takže bez urážky, ale pokud jste buran, budete nadšeni. KVIFF 2018 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama