Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V modernom spracovaní klasického hororového príbehu sú dospievajúci súrodenci uväznení šialenou samotárkou prebývajúcou v bizarnom dome hrôzy v lese. Janko (Brent Lydic) a Marienka (Stephanie Greco) sú dvojčatá, chlapec a dievča, žijúci v modernom svete. Marienka vypomáha v "Perníkovom domčeku", čo je meno pekárne najlepších šišiek, mäsových koláčikov, pečiva, sladkostí a iných pochúťok, ktoré vyrába milá stará dáma Lilith (Dee Wallace). Janko, ktorý je posadnutý videohrami, sa ocitne v lese a uväzní ho rodina šialencov, ktorá s obľubou varí svoje obete zaživa potom, čo ich vykŕmi. Marienka sa snaží svojho brata zachrániť, no tiež ju uväznia. Na pomoc im príde Lilith, ktorá nie je iba dobrosrdečnou pekárkou, ale aj mocnou čarodejnicou. Do príbehu sa zapletú aj polícia, zbrane, plyn a veľká pec. Ako sa Jankovi a Marienke podarí utiecť pred smrťou? Na ktorú stranu sa nakoniec pridá mocná čarodejnica? (Incantator)

(více)

Recenze (11)

Andy_Ziky odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvních 20ti minutách jsem se musel oddálit a dokoukat pouze velké finále ... horor ve kterém fungují triky typu: Dívka jde místností plné natažených strun a při cvrnknutí do nějaké jí upadne ucho, nebo jiný kousek těla, a pak se oněma strunami celá sama propasíruje v jakési psychicky slabší chvilce ... Jsme skutečně v roce 2013? Herecké výkony jsou tak prkenné, že by jsme z hlavních protagonistů mohli udělat celkem slušnou podlahu do obýváku. A kamera, no myslím, že náctiletá dívenka s iPhone u zrcadla by možná zvládla víc. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Žasnem, celé to bolo """" napínavé""" , ale silne mínusovo funkčné.( možno Mi uškodili dokumenty). Naskočila som kôli Thonymu, lebo viem, že FX zvláda. Inak ale nuda, pri ktorej si môžeš skontrolovať steak . ( Dee je out of order) ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První horor roku 2013 a ono se jedná o milé překvapení. Navíc jsem u spuštění zjistil, že je to od Asylum, tak jsem se dost zděsil. Nakonec nelituji zhlédnutí, protože jde o průměrný snímek za který se Asylum nemusí stydět. Hansel & Gretel nemá vůbec špatné herecké obsazení, ani jeden z herců vyloženě nevadil. Krve moc nebylo, což neuškodí, nejedná se zase až o takovou prasárnu. Doporučuji, protože Jeníček a Mařenka v trošku jiném provedení neuškodí, pokud divák nečeká zázraky.. 5/10 = 54% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

S filmovými adaptáciami "Hansel & Gretel" sa očividne roztrhlo vrece a kým príde na rad tá mainstreamovo najočakávanejšia, so žabiakom Rennerom, tak svoj tematický kúsok ponúka aj (ne)slávne štúdio Asylum. To si však minulý rok už zlepšilo reputáciu niekoľkými slušnými horormi a tomu, že ani teraz nepôjde o úplnú kravinu nasvedčuje tiež, že režisér už má na konte 2 pohodové horory; Boo a Headless Horseman. Takže aj keď táto moderná verzia Janíčka a Marienky asi nikoho neohúri, nemôžem povedať, že by som sa nudil a že by to nemalo pár dobrých, napínavých a krvavých momentov. Síce je to len taký light horor a oproti niekoľko rokov staršiemu kórejskému hororovému spracovaniu sa to nesnaží ísť tak do hĺbky, ani pôsobiť tak vážne, no malým deťom by som to tiež nepúšťal. ()

beaverkiller odpad!

všechny recenze uživatele

Čarodějnice co skrývá požírání lidí za prodej trávy. Hm, naprosto to nefunguje. Herci stojej za hovno, čarodějnice vypadá jak černovlasá Dolly Buster a navíc děj vůbec neutíká. Když si pustíte začátek a konec, tak o nic nepřijdete. Strašná nuda. Někdo tu psal o kvalitním hereckém obsazení. Asi by se měl nechat vyšetřit. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama