Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Režisér měl snahu dát do filmu co nejvíce postav ze hry. To se mu možná povedlo, ale rozhodně se mu už nepovedlo ty charaktery zakomponovat do děje. Takže se někteří záporáci nebo hrdinové filmem jen mihnou aby v zápětí byli hned zabiti. Z původních herců snad zůstal jedině Liu Kang. Jediné plus co to má, je snad Jax a ty roboti. Ty se celkem povedli. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

Reklama

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2: Vyhlazení Jeden z mnoha nejhorších filmů co jsem kdy viděl. Po skvělé jedničce, která měla i výborný příběh, se dvojka vůbec nedá srovnávat s jedničkou. Boje ( trapné ), kostými ( směšné ), herecké výkony ( hrozné ) a scénář ( nudný ) naprosto ničí atmosféru, a že hlavní hrdiny hrají jiní herci byla poslední kapka, teda kromě ¨Robin Shou¨, co se mi na dvojce líbilo byla maximálně melodie... Pro ty, který tento film neviděli doporučuji vůbec si ho nepouštět., kazí dobře udělanou jedničku. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Souboje jsou průměrné, triky podprůměrné. Ocenil bych však stále kvalitní hudební podbarvení a docela slušný humor. Kromě toho, jak člověk, který hrál drtivou většinu her Mortal Kombat cítím snahu, co nejvíce zůstat věrný právě počítačovým předlohám (což je pravděpodobně důvod toho, že se Mortal Kombat 2 nepovedl). 50 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužel přišla o většinu původního hereckého ansámblu a žádný z náhradníků není adekvátní. Jinak tu máme mix telenovelózních zvratů typu "jsem tvůj otec" (Kitaně se vrátí mrtvá matka, objeví se Subzerův hodný bratr a dozvíme se něco "šokujícího" i o Raydenově rodinném zázemí), těžkotonážně debilních a nechtěně komických dialogů, zoufalých pokusů o psychologii postav (všechny postavy trpí komplexy méněcennosti) a hláškování a céčkových triků a akčních scén. V druhé, podstatně méně akční polovině trochu nudné, ale celkově velmi zábavný trash s náběhem na kultovní statut pro svou neuvěřitelnou demenci a diletantství, který mě naučil, že kopat do lidí ležících na zemi je super. A to jsem zapomněl na skvělý titulní song a Fire od Scooter. A ty dva geniální roboty. Pokud se vám stýská po Želvách Ninja nebo Power Rangers - Mortal Kombat 2 je tu pro vás. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Objevily se zprávy i o úplně jiném konci filmu. Ve vystřižené scéně je Shinnok v Netherealm, který mluví s kouzelníkem Quan Chi, jenž se jinak ve filmu vůbec neobjeví. Celý konec se skládá z toho, že Shinnok se ptá, jestli vše probíhá podle plánu, Quan Chi kývne ano a oba následně odchází. To ponechává věci otevřené pro třetí film. Bohužel vystřižená scéna je k nedohledání, ale na internetu lze dohledat obrázek zmíněného rozhovoru mezi Shinnokem a Quanem Chi, který byl vytištěn v prosinci 1997 vydání Sci Fi Entertainment. (SeBig)
  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama