Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Možná že ani sami tvůrci netušili, jak bude podtitul Vyhlazení trefný, protože hned prvních pět, kdy zjistíte, že Raidena a Sonyu hraje někdo jiný a kdy Johnnymu po první ráně zakroutí krkem, je totální vyhlazení všech diváckých nadějí. Vyhlazení se snaží o jakýsi příběh, který je ovšem stejná vata jako v obyčejném pornofilmu, akorát vás mezihry nenavádí k sexu, ale k bitkám, takže koncepce prvního dílu je docela dodržena, ale v jedničce ta bezpříběhovost působila roztomile. Bitky jsou dle mého horší než v prvním díle a některé kostýmy byly až směšné. O efektech nebudu radši ani mluvit. K prvnímu dílu mě váže nostalgie. Ke dvojce vůbec nic. Hvězdička za main theme, song od Scooteru a půvabnou Kitanu. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V kvalitatívnom páde a hnusnosti pri tvorbe pokračovana sa tejto odpornej sračke vyrovná snáď len NEKONEČNÝ PRÍBEH 3. Alebo analytickejšie - veľmi snaživý veľmi zlý film, pri ktorom zohráva svoju úlohu nekritické zbožňovanie prvej časti mojou maličkosťou. Je tu toho ďaleko viac, než v jednotke, ale realizované je to takmer nepredstaviteľne horšie. Do výtvarnej podoby a efektov bolo vložených minimálne toľko isto nápadov a nadšenia, takisto kvalita bojovej choreografie je silne premenlivá, ale réžia katastrofálne zlyháva a herci sú ťažko otrasní ochotníci. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužel přišla o většinu původního hereckého ansámblu a žádný z náhradníků není adekvátní. Jinak tu máme mix telenovelózních zvratů typu "jsem tvůj otec" (Kitaně se vrátí mrtvá matka, objeví se Subzerův hodný bratr a dozvíme se něco "šokujícího" i o Raydenově rodinném zázemí), těžkotonážně debilních a nechtěně komických dialogů, zoufalých pokusů o psychologii postav (všechny postavy trpí komplexy méněcennosti) a hláškování a céčkových triků a akčních scén. V druhé, podstatně méně akční polovině trochu nudné, ale celkově velmi zábavný trash s náběhem na kultovní statut pro svou neuvěřitelnou demenci a diletantství, který mě naučil, že kopat do lidí ležících na zemi je super. A to jsem zapomněl na skvělý titulní song a Fire od Scooter. A ty dva geniální roboty. Pokud se vám stýská po Želvách Ninja nebo Power Rangers - Mortal Kombat 2 je tu pro vás. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jasné, nemá to dej, je to hatlanina, súboje nefungovali na papieri, nieto na plátne, je to chaoticky zostrihané a nekoordinované, réžia je mizerná a herci otrasní. Ale inak nerozumiem to rozčarovanie vzhľadom na pozitívne priatie jednotky, ktorá teda určite neoplývala shakespearovskými dialógmi a oscarovým herectvom. Mortal Kombat 2 je over the top fan service, kde je kvantum postáv z hier, akčná scéna strieda inú akčnú scénu a béčková mytológia je tu v konských dávkach. Navyše sa vrátil Sub Zero - aj s jazvou (Liu Kang: "Teba som predsa zabil!" Sub Zero: "To bol môj brat")! Za mňa rovnaké guilty pleasure ako jednotka. FATALITY! ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Já vím, jak vám je!" - "Ale nevíš." - "Ale vím!"....Ne, to není další pokračování reklamy na Coldrex, ale mé soucítění se všemi, kteří tomuto paskvilu obětovali svých drahocenných 91 minut života. Anderson dobře věděl, proč do toho nešel, o Lambertovi ani nemluvě (proč Rayden tady vypadal jako unavený burzovní makléř mi je dodnes záhadou).´Jednička´ je příjemná popkornová oddychovka, tohle je filmový klystýr. Hands Off!! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama