Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka!!! Jeden z těch filmů, které neměly nikdy vzniknout!!..a neni to ani taková sračka, abych se tomu mohl zasmát, je to nudící sračka a to je horší!!!...0% bez slitování!! Jednou větou: Jsem vlastně rád, že existují špatné filmy, mohu si pak v klidu myslet, že bych to natočil ,,rozhodně,, lépe!! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V kvalitatívnom páde a hnusnosti pri tvorbe pokračovana sa tejto odpornej sračke vyrovná snáď len NEKONEČNÝ PRÍBEH 3. Alebo analytickejšie - veľmi snaživý veľmi zlý film, pri ktorom zohráva svoju úlohu nekritické zbožňovanie prvej časti mojou maličkosťou. Je tu toho ďaleko viac, než v jednotke, ale realizované je to takmer nepredstaviteľne horšie. Do výtvarnej podoby a efektov bolo vložených minimálne toľko isto nápadov a nadšenia, takisto kvalita bojovej choreografie je silne premenlivá, ale réžia katastrofálne zlyháva a herci sú ťažko otrasní ochotníci. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jednička byla nijak zvlášť super, ale byla celkem dobře natočená a slušně obsazená, ale většina herců z dvojky na mě působí dojmem, že se dosud přiživovala na angážmá v kočovném divadle a režisér lezl ráno na plac asi rovnou z hospody...Protože jinak si nedokážu odůvodnit to , proč jsem se po celý film tak zoufale nudil...A to to navíc bylo inzerováno jako "akční": ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No, boli tam pekné herečky... Ale inak fakt bieda. Vsadenie na príbeh bola najhoršia voľba. A snažiť sa vysvetliť vsťahy medzi figúrkami na bojovanie bol vrchol. A čo urobili najlepšiemu mlátičovi z hry Johnnymu, je neodpustiteľné... Tie 2** sú za tých niekoľko nových postáv vo finále - nostalgicky som si zaspomínal na hru... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Objevily se zprávy i o úplně jiném konci filmu. Ve vystřižené scéně je Shinnok v Netherealm, který mluví s kouzelníkem Quan Chi, jenž se jinak ve filmu vůbec neobjeví. Celý konec se skládá z toho, že Shinnok se ptá, jestli vše probíhá podle plánu, Quan Chi kývne ano a oba následně odchází. To ponechává věci otevřené pro třetí film. Bohužel vystřižená scéna je k nedohledání, ale na internetu lze dohledat obrázek zmíněného rozhovoru mezi Shinnokem a Quanem Chi, který byl vytištěn v prosinci 1997 vydání Sci Fi Entertainment. (SeBig)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama