Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

SeBig 

všechny recenze uživatele

GUILTY PLEASURE n3. ,,Země byla stvořena za šest dnů! Tak bude také zničena!" ,,to není dobrý.." Je to tak blbej trash, až to uplně miluju. Baví mě ty hlášky jako ,,máš smůlu zemřeš!", nespočet postav z Mortalu (nejoblíbenější byl pro mě Motaro), hodně fightu s parádní hudbou, béčkovej vizuál..stejně jako Batman a Robin je to sračka, ale já to zbožnuju protože jsem si na tom ujíždel jako malej a vždy rád pustím znova. Škoda že neudělali trojku. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

...a tak stupidita dostala jméno Mortal Kombat 2. Christophera Lamberta nahradil ve dvojce zmutovaný neschopný prďola, který všechny neustále poučuje a chrlí jednu tvrdou hlášku za druhou. Svoje:"Jsi slabý, nepoučil ses." si měl tentokrát schovat pro režiséra téhle patlanice. Je ohromně pochvalné, že se pan Leonetti pokusil nacpat do filmu nové postavy, ale pojďme si tyto charaktery prohlédnout trošku zblízka. Takže máme tu pana Zlého, který se směje a dělá bu na všechno okolo, aby ho pak zkopal číňan, který se umí proměnit v draka. Naštěstí si pan Zlý taky vzpomněl, že se umí proměnit v draka a tak to bylo alespoň "napínavé". Další postavy: Prase s mačetou, kentaur s megaocasem -> haha. Pak je tu černoch s robotickýma rukama, které mají takovou sílu, že.....že vůbec nic, protože stejně někoho skope až když je sundá. No a vrcholem je u mě paní Šlehavá. Ta totiž má tak dokonale nemyté vlasy, že útočí průdkým pohybem hlavy, při níž její supervlasy srazí k zemi protivníka. Do toho všeho lidi cestují v lítací kouli, kde zatáčí velmi podivným způsobem. Pokud se chcete zasmát, je tohle skvělá volba a navíc vám tu opět zahrajou tu super písničku. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jasné, nemá to dej, je to hatlanina, súboje nefungovali na papieri, nieto na plátne, je to chaoticky zostrihané a nekoordinované, réžia je mizerná a herci otrasní. Ale inak nerozumiem to rozčarovanie vzhľadom na pozitívne priatie jednotky, ktorá teda určite neoplývala shakespearovskými dialógmi a oscarovým herectvom. Mortal Kombat 2 je over the top fan service, kde je kvantum postáv z hier, akčná scéna strieda inú akčnú scénu a béčková mytológia je tu v konských dávkach. Navyše sa vrátil Sub Zero - aj s jazvou (Liu Kang: "Teba som predsa zabil!" Sub Zero: "To bol môj brat")! Za mňa rovnaké guilty pleasure ako jednotka. FATALITY! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ak bola jednotka príjemnou kung-fu mlátičkou (naviše podľa mojej /v mladosti/ obľúbenej videohry), dvojka je už o niečo ťažšie sústo. nielenže vyzerá (a určite je) lacnejšie (triky sú dosť slabé), ale dokonca i dej je stupidnejší (pričom jednotka nebola tiež nejaký zázrak), herci sú nevýraznejší a boje slabšie a nudnejšie. ale napriek tomu je to stále lepšie ako posledné van dammovky :-) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Opravdu tak příšerné? Na základce to u mě předčilo snad i jedničku. Je pravda, že už to byl velký bizárd a aby to mělo hlavu a patu, musel by se toho chopit prvotřídní režisér. Postav z Mortalu je ještě více, masky se mi líbily a akce nebyla nejhorší. Já s tímto kouskem nemám problém, viděl jsem hodně horších béček......5/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • I když se populární postavy z počítačové hry jako Mileena a Noob Saibot objeví ve filmu, nikdy nejsou osloveni jménem. (HellFire)
  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama