Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je taková slátanina příběhu 2 a 3 Mortal Kombatu. Herecký výkon byl téměř nulový a děj laciný. Tohle to trochu více zesměšnilo celý příběh Mortal Kombatu. Postavy byly neobjasněné a Shao Khan vůbec ale vůbec nebudil respekt. Jako císař byl spíše k smíchu. To i Shang Tsung byl v první díle nebezpečnější. Ta jedna vězda za Mortal Kombat. Jinak je to smutné. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct tohle je ztělesnění devadesátek, techno hudba, Kung-fu, střih jako z tanečního videoklipu:))) navíc když jste fanda hry, tak prostě... tohle je guilty pleasure... jasně... film fakt stojí za starou belu, ale já to beru jako humornou věc. jinak chápu přesně každého kdo rovnou dává odpad:) ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužel přišla o většinu původního hereckého ansámblu a žádný z náhradníků není adekvátní. Jinak tu máme mix telenovelózních zvratů typu "jsem tvůj otec" (Kitaně se vrátí mrtvá matka, objeví se Subzerův hodný bratr a dozvíme se něco "šokujícího" i o Raydenově rodinném zázemí), těžkotonážně debilních a nechtěně komických dialogů, zoufalých pokusů o psychologii postav (všechny postavy trpí komplexy méněcennosti) a hláškování a céčkových triků a akčních scén. V druhé, podstatně méně akční polovině trochu nudné, ale celkově velmi zábavný trash s náběhem na kultovní statut pro svou neuvěřitelnou demenci a diletantství, který mě naučil, že kopat do lidí ležících na zemi je super. A to jsem zapomněl na skvělý titulní song a Fire od Scooter. A ty dva geniální roboty. Pokud se vám stýská po Želvách Ninja nebo Power Rangers - Mortal Kombat 2 je tu pro vás. ()

Ertai odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, to zas bylo utrpení. Už od prvních chvil je jasné, že to jako jednička asi nebude, pročež nás v tomto dojmu utvrdí "bojová sekvence" Raidena s trapným záporákem. Říkal sem si wtf? a nebylo to rozhodně naposledy, pak už to jen jelo - padouši v ponožkách na hlavě, hrůzné triky, rádoby hláškující postavy, především ten negr "silná ručka", maglajz postav atd. atd. Kdyby to byl film neprznící skvělý MK1 možná bych tomu dal tak 3*, za to jak je to špatný až je to dobrý. Tady sem se ale nesmál a na tvůrce byl jen nasr..., především za to, co udělali z mého oblíbence Lorda Raidena. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Výtky zděšených dobových recenzentů, že druhý Mortal Kombat se ani nesnaží předstírat, že má zápletku, sice ve svém odsudku znějí hrozně sebejistě, ale z hlediska videoherních adaptací jsou pomýlené. Právě proto, že film se absolutně nezdržuje s expozicí je navzdory dementním dialogům postav (Dcera: "Matko, ty žiješ?!" Matka: "Zato ty teď zemřeš!") přínosem a vzhledem k přímočaré předloze založené výhradně na turnajových bitkách adekvátní remediační praktikou. Ono to totiž není jen tak, jak tvrdí Bittanti ve svém "Technoludickém filmu", že remediace formální logiky videoher musí vždy spočívat v opakování (Lola běží o život, Na hromnice o den více...), ale podle mě stejně tak může být vyjádřena naopak minimalizováním vyprávění, tedy jakousi vyprázdněnou narací založenou na atrakcích. Z tohoto pohledu cením Vyhlazení více než první díl, který navzdory pokusům o vertikalizaci a zapojení několika zdánlivě rovnocenných protagonistů, zůstává stále příliš konvenčním. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)
  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama