Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Dever 

všechny recenze uživatele

Toto Johnovi R. Leonettimu maximálne nevyšlo. Zrejme mal príliš veľké oči, pretože Andersonov Mortal Kombat na seba pekne zarobil, tak si myslel že natočí nejakú dvojku a budú s toho veľké tržby. OMYL ! Annihilation je čiste maximálna blbosť, ktorej tržby sú 51.000.000 pri 30.000.000 rozpočte, čo je pekne slabé. Annihilation má aj svetlé chvíľky, no porovnávať ich s tými nepodarenými, radšej ani nebudem. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ne, nedokážu to a ten odpad tomu nehodím. Vyhlazení je strašlivý film a už ho nikdy nechci vidět, ale vzpomínám si, jak jsem ho kdysi sehnal ve videopůjčovně a měl jsem radost z toho, že existuje pokračování mého tehdy veleoblíbeného kousku. Doma jsem pak se zklamáním konstatoval, že už to není ono, ale dokud na obrazovce kope protivníky Liu Kang, není to úplný konec. A pak mi bylo nějakých patnáct a já s definitivní platností musel uznat, že pokračování nikdy vzniknout nemělo, protože horší to být nemohlo. Vedlejší postavy, ve hře tak perfektně ztvárněné, jako Barakka, Jaxx nebo Mileena jsou zde jen pro to, aby hráč předlohy horko těžko zaregistroval svého oblíbence. Škoda, že ani postavy hlavní na tom nejsou o moc lépe a taková Kitana je vysloveně pro hlasitý smích. Jedna hvězdička ze žalu nad promarněnou šancí a honem pryč nebo tam nedám ani ji. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak oproti Andersonovu prvnímu dílu znatelný pokles kvality. To, že Raidena nehraje Lambert mi až tolik nevadilo, tento herec taky tak špatný nebyl. Nemůžu tomu dát úplný odpad, jelikož jsem docela fanoušek hry a postavy byli vymyšleny dobře. Příběh také docela ušel, i když to nebylo to pravé ořechové. Bohužel zde totálně selhal režisér a efekty byly totálně k smíchu a kazí celý film. 35% ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Já vím, jak vám je!" - "Ale nevíš." - "Ale vím!"....Ne, to není další pokračování reklamy na Coldrex, ale mé soucítění se všemi, kteří tomuto paskvilu obětovali svých drahocenných 91 minut života. Anderson dobře věděl, proč do toho nešel, o Lambertovi ani nemluvě (proč Rayden tady vypadal jako unavený burzovní makléř mi je dodnes záhadou).´Jednička´ je příjemná popkornová oddychovka, tohle je filmový klystýr. Hands Off!! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Mortal Kombat is not about death, but rather the preservation of life. Liu Kang and a few chosen fighters from the Earth realm defeated Outworld sorcerer Shang Tsung. According to the rules of Mortal Kombat, their victory preserved the safety of the Earth for one more generation. Our chosen ones were returned to Liu Kang's home on Earth, only to enjoy a brief period of peace... for someone from Outworld has a different point of view." ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Linden Ashby sa mal vrátiť ako Johnny Cage, avšak po tom, ako si prečítal scenár, úlohu odmietol. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama