Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jednička byla nijak zvlášť super, ale byla celkem dobře natočená a slušně obsazená, ale většina herců z dvojky na mě působí dojmem, že se dosud přiživovala na angážmá v kočovném divadle a režisér lezl ráno na plac asi rovnou z hospody...Protože jinak si nedokážu odůvodnit to , proč jsem se po celý film tak zoufale nudil...A to to navíc bylo inzerováno jako "akční": ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Ač hrdinové pod vedením Raydena vyhráli turnaj a tím zachránili Zemi, vládce vnějšího světa se rozhodl porušit pradávná pravidla, a přece jen přenést veškeré zlo na Zemi. Naštěstí zde je stále Rayden a jeho přátelé, a společně zůstávají poslední nadějí pro budoucnost... I když bych z objektivního pohledu možná jednu hvězdičku přece jen dal, tak za zprznění oblíbené počítačové hry nedám. Ani náhodou. A když to vezmu konkrétně - herci naprosto otřesní (kde vyhrabali toho herce co hrál Raydena fakt netuším), příběh budiž, vizuální efekty otřesné a vůbec. Od tohoto filmu se radši držte dál... ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct tohle je ztělesnění devadesátek, techno hudba, Kung-fu, střih jako z tanečního videoklipu:))) navíc když jste fanda hry, tak prostě... tohle je guilty pleasure... jasně... film fakt stojí za starou belu, ale já to beru jako humornou věc. jinak chápu přesně každého kdo rovnou dává odpad:) ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola fajn. Dvojka fajn nie je. V skutočnosti je to odporná kaďa toho najgrcnejšieho filmového hnusu, ktorý patrí do najzapadlejších dedinských videopožičovní. Nemohli z toho vykresať aspoň slušný akčňák? V kine som vtedy JEDINÝ krát v mojom živote naozaj zvažoval či odísť, alebo neodísť. Vydržal som, ale ku koncu už v polospánku. Efekty nestoja za reč a herci...samý malinový materiál. James Remar je ako Raiden tak tragický, že mi bolo až do plaču. Charizmy má v sebe asi toľko ako moja ľavá ponožka. Obrovská škoda a dúfam, že trojka sa podarí lepšie. Leonetti môže radšej režírovať reklamy na chipsy. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

GUILTY PLEASURE n3. ,,Země byla stvořena za šest dnů! Tak bude také zničena!" ,,to není dobrý.." Je to tak blbej trash, až to uplně miluju. Baví mě ty hlášky jako ,,máš smůlu zemřeš!", nespočet postav z Mortalu (nejoblíbenější byl pro mě Motaro), hodně fightu s parádní hudbou, béčkovej vizuál..stejně jako Batman a Robin je to sračka, ale já to zbožnuju protože jsem si na tom ujíždel jako malej a vždy rád pustím znova. Škoda že neudělali trojku. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Linden Ashby sa mal vrátiť ako Johnny Cage, avšak po tom, ako si prečítal scenár, úlohu odmietol. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno