Reklama

Reklama

Rytíř Zrezivělý

(festivalový název)
  • Německo Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult (více)

Obsahy(1)

V království pod železným sluncem a železnými mraky žije ve svém zámku Ritter Rost. I když jeho tělíčko vypadá jako stará zrezivělá pokladna, hodlá všem dokázat, že do starého železa zdaleka nepatří. Poté, co vymění šicí stroj své nejlepší kamarádky za motor do svého zrezivělého železného koně na klíček a zvítězí v turnaji nad jiným rytířem, který Ritter Rosta obviní z krádeže motoru, začíná Ritter Rostova dobrodružná cesta. Podaří se Ritteru Rostovi obhájit neprávem ztracenou čest, získat zpět svůj rytířský titul a hlavně ztracené přátelství své kamarádky? K tomu všemu musí zachránit rezavé království před zlým rytířem. (Koryntos)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že je animák čiastočnou vykrádačkou iných príbehov, najviac asi Robotov od štúdia Blue Sky, na európsky animovaný počin celkom ujde. Postavičky sú fajn, akčno-humorný príbeh tiež. Akurát s animáciou som mal problém, podštandart, navyše mixovaný s 2D animáciou - zmysel tohoto mi uniká. Dalo sa s tým viac vyhrať, popracovať na nápadoch, ale Nemcov viac než fajn. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Rozprávka je animovaná celkom slušne na tú dobu. Určite by to však šlo aj krajšie, niekedy to vyznelo veľmi nešikovne. Príbeh originalitou veľmi neprekvapil. Dej bol plný hluchých momentov. Niečo však na tom pozerateľné bolo a pár krát som sa aj usmial. 40% - 2* ()

Reklama

Galerie (43)

Reklama

Reklama