Reklama

Reklama

Haló efekt

(festivalový název)
  • USA Halo effect
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Haló efekt (Halo Effect) je nový dobrodružný kajakářský film bratrů Fisherových. Nejlepší kajakáři světa, včetně našeho Jakuba "Kajmana" Šedivého, podnikají dvouměsíční cestu do skandinávských kajakářských mekk v Norsku a na Islandu. Kolem arktického polárního kruhu hledají nejen divoké přeje a vodopády, které nikdy nebyly sjety, ale také nádherné nevšední momenty, kdy všechno jde perfektně a podle plánu. Jenže někdy stačí mrknutí oka a situace se změní o 180 stupňů. Nevyhnutelné okolnosti spojené s dosažením hlavního vytyčeného cíle jsou to, co se nazývá „halo effect“. (Expediční kamera)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Honziss 

všechny recenze uživatele

Dá se nějaký záběr natočený na Islandu zkazit? Jo, když vám před něj leze parta kajakářů. Vleče se to, po půl hodině člověk neví, jestli se to náhodou neopakuje. ()

Reklama

mnaujohansso 

všechny recenze uživatele

Profesionální záběry na profesionální kajakáře v nejkrásnější přírodě světa, co z toho může vzniknout jiného než úžasná podívaná, navíc film má spád, je plný vtipných momentů, kinem to chvílemi dunělo smíchem. A v jakém jiném státě než na Islandu se pod vámi propadne naprosto bytelně vypadající šotolinová cesta a vyklube se z ní...? No, chce to vidět ! ()

uhlajz 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by se měly točit dokumenty ze sportovních akcí. Parádní akce, napětí, úžasné záběry a hlavně perfektně ukázaná dřina a přípravy, které předcházejí těm pár úžasným momentům, které pak zažijete... ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Viděno v rámci festivalu Expediční kamera. Ty záběry byly prostě dechberoucí!! Ti kajakáři mi dost vadili, namachrovaní týpci si jedou něco dokazovat.... Ale pokud pominu tohle, všechny ty záběry a příhody byly zajímavé a někdy i vtipné. ()

Galerie (5)

Související novinky

Filmový festival Expediční kamera 2013

Filmový festival Expediční kamera 2013

02.02.2013

Největší cestovatelský a outdoorový filmový festival Expediční kamera proběhne v únoru a březnu (6.2. – 31.3. 2013) ve více než 150 městech České republiky. Tento unikátní projekt Vám přinese 7… (více)

Reklama

Reklama