Reklama

Reklama

Halleyova kometa

(festivalový název)
  • Mexiko Halley
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Albertova tělesná schránka je na tom stále hůře a rány už nedokáže maskovat ani make-up, ani početné obvazy. Je načase posunout se dále. Někdy si ale život užívat nejenže nechcete, ale ani nemůžete. Příběh s prvky gotického hororu představuje uhrančivého hrdinu a nabízí opravdu nečekané metafory i zákruty děje. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Výbuchy úlevného smíchu tam, kde to tvůrci nezamýšleli, pomalu se vyprazdňující kino a moje osobní pobídka ke zhlédnutí jednoho netradičního utrpení. Proměna v zombie zobrazená jako antagonismus všeho, co jste doposud znali. Hrdinův zjev, výtečná maskérská práce a režisérův um, kdy to do vás pere pomalu se táhnoucími záběry, kdy praskají boláky na zádech a šklebící se jizvy se rychle spravují leukoplastí. Není to horor v tradičním pojetí, ale dobře vám z něj nebude. Škoda, že po geniální scéně na patologii to předčasně končí. Masturbační výkon a ambivalentní mořská plavba jsou už totálně mimo. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Snímok zachytáva životné obdobie ťažko chorého Alberta, ktorý v pokročilom štádiu svojej choroby priam hnije za živa. Napriek snahe viesť bežný život obyčajného jedinca, jeho púť po zemi sa nezadržateľne blíži ku koncu. Kvalitou približne na rovnakej úrovni ako "Contracted". Oba majú svoje plusy i mínusy. Kým prvo spomínaný doslovne "trpí" pomalým dejom či tupým správaním určitých postáv, u "Halley-ho" je vďaka reálnejšiemu uhlu pohľadu cítiť väčšiu snahu o znechutenie diváka. Nemyslím však vizuálne, ale vcítením sa do jeho celkovej, neriešiteľnej situácie. Pokiaľ by však mal niekto záujem o niečo "živšie", ideálnou voľbou by mohol byť - Thanatomorphose. Pri ňom by som si ovsené vločky nedával - 55%. ()

Reklama

CISTICZ 

všechny recenze uživatele

Lahůdečka, pro milovníky divných filmů a Otrlé diváky a nekrofily. Od první chvíle je jasné, že Betó není zcela normální člověk. Pomalým tempem zjistíme, že není zcela živý člověk a každou minutou filmu je víc a víc odlidštěný. Humor nechybí, hnus také ne. Hlavní představitel si musel svůj part náležitě užít. Pevné nervy! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek sice asi neosloví masy, ale to nemění nic na tom, že je to pecka. Jak už bylo zmíněno v některých komentářích - podobný snímky tu sice už byly ( co se týče rozkladu těla ), ale každej jde úplně jinou cestou, takže bych je ani moc nesrovnával. A když už bych musel, tak u mě vítězí forma vyprávění jakou zvolil film Halley. Jedna věc ( scéna ) mi tam sice moc neštymovala ale jinak nemám co vytknout. Luxusní práce kamery, parádní hereckej výkon, výborná práce maskérů a k tomu ještě brilantně zvolená hudební kulisa, která jěště víc podtrhovala depresivnost snímku. Tohle je prostě další z řady snímků, kterej buď sedne a nebo ne. Já naštěstí patřím do té skupiny, která si film užila. Za mě spokojenost. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Odpudivý,naturalistický až autenticky makabrózny mx záber na psycho / fyzický rozklad existencie toho " vovoleného". Mrazivo mínusová teplota (zmrzka v metre, fitness protipól...) posúva tento infenkčne pôsobivý úlet na divácky neatraktívny pohľad do zdravotnej karty jedinca, kolo ktoráho sa začnú "zlietať muchy".V poslednej dobe mi tie "rozkladačky" nejako fungujú a Sebastian mi pekne naložil. Po romantickej stránke potešia totiž viac, ako nejaký infralook na paranenormálne gore preháňadlá. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama