Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Uuuuuuff!!! Tak... vzhledem k celkovému hodnocení (momentálně 31%) jsem od toho vážně nic moc nečekal. Ale bylo mi to doporučeno, tak jsem si řekl, že to zkusím. Což byla chyba. Resp. jednoduše - zbytečných 90 minut. Nemam rád tyhle mysteriózní kraviny bez špetky logiky.. Slátanina jak fík! A toto bylo navíc ´´okořeněno´´ opravdu mooooc dobrými, přímo dokonalými hereckými výkony. PS: Tohle samozřejmě není žádné pokračování The Blair Witch Project, tohle je něco, co se o Záhadu Blair Witch jen lehce otírá. Má to jen nalákat lidi, kterým se jednička líbila. Což je skoro klamavá reklama:-) No, i když..ona to vlastně JE klamavá reklama! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu jen jako film ,který se věnuje okultizmu a záhadě v lese ,tak to není špatný. Ale jako celek a pokračování prvního dílu ,tak je to slabé. Místy je to hodně zamotané ,že člověk neví na čem vlastně je a co je pravda a co není. Je tu krásný příklad toho jak se amíci snaží vytěžit ze všeho co nejvíc. Jenže výsledek né vždy naplní peněženku. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Samozdřejmě.Jednička je kult a druhý díl se jí nemůže rovnat,ale i tak je to parádní horor.Takže nechápu tak nízké hodnocení,S prvním dílem nemá skoro nic společného a jede si svůj vlastní příběh.Sice to nemá takovou atmosféru,ale i tak je to skvěle natočené.A hlavně radši každý díl jinej než pokračovaní kopírující první díl. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jako vtip to není vůbec k smíchu !!" - "To není vtip.." Bál jsem se špatného vtipu v tradičním duchu sequelů, zvlášť když první The Blair Witch Project mám opravdu hodně rád, ovšem tohle pokračování nepostrádá smysl a co do čisté filmařiny dokonce rozhodně předčí svého legendárního předchůdce.. Byť to vlastně logicky v tomto ohledu tvůrci neměli příliš těžké.. Velmi zajímavý, inteligentní i invenceplný biják.. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Moje 3 hvězdičky hodnotí film jako samostatný. Pokud ho tak vemu nebylo to zas tak hrozný. Celkem normální horor s docelá vymaštěnym koncem. Pokud ho ale vezmu jako pokračování tak je to hrůza. Na takový film jako je jednička se prostě další díl nemůže vydařit. Navíc super strašidelná atmosféra z jedničky je tata. Celkově z toho mam smíšený pocity. Kdyby se to aspoň jmenovalo jinak =( ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Když v obchodě opravář lednice řekne Kim (Kim Director) větu: „Už jsem skončil,“ pozorný divák si vzpomene, že z vyprávění předchozího dílu Záhada Blair Witch (1999) měl stejnou větu pronést masový vrah Rustin Parr (Frank Pastor), když se šel doznat do města po poslední vraždě. Není náhoda, že o chvíli později se Kim na zpáteční cestě zjeví právě těch sedm zavražděných dětí. (Nick321)
  • Režiséri prvého dielu (Daniel Myrick a Eduardo Sánchez) sa o filme vyjadrili pomerne pochvalne. Podľa ich názoru sa jedná o dobrý hororový film, pokiaľ sa berie samostatne. Ako pokračovanie ich však úplne neuspokojil. (Avathar)
  • Na soundtracku k filmu je zastoupena i česká kapela Sunshine s písní Streamlined. (aseedi)

Reklama

Reklama