Reklama

Reklama

Lucifer - Série 1

(série)
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toma Ellise a jeho Lucifera jsem si hned zamilovala. Některé díly jsou lepší, některé horší. Škoda, že ty detektivní případy nejsou více promyšlené, protože od třetího dílu jsem vraha uhodla hned od začátku a takhle to šlo s každým dílem. Pořád se opakuje ten stejný vzor, mohli na tom trochu víc zapracovat. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAAAUUUU !!!...Konečně seriál, který je zárověň vynikající krimi...Zároveň "poučný" co se týče bible... ALE TA JE PRÁVĚ VYPRÁVĚNA NAOPAK, Z POHLEDU LUCIFERA, ANDĚLŮ A JEJICH MATKY...Ti mají úplně stejné problémy v manželství a v rodině jako každá jiná lidská domácnost...No a samozřejmě klasické vztahy mezi mužem a ženou...Ať je to ďábel, anděl nebo démon, policajt nebo psycholožka...JÁ TO PROSTĚ ŽERUUUU...Za mě 99% ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Po výborných dílech ze stratu série lehkej sešup dolů. Postava Lucifera je skvělá, i její podání hercem, ale zbytek je těžkej průměr až břečka. Má to šablony klasických buddy seriálů, budiž, ale někdy se vedou až moc stupidní dialogy a řeší až moc stupidní případy. A taky mi tam chybí víc pekla. Na další sérii nemám chuť. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hank Moody po Luciferovsku. Pre mňa ale veľké sklamanie. Komiks od MIke Careyho považujem za jednu z najvýznamnejších prác na poli komiksu a postava stvorená Neil Gaimanom mala veľký potenciál stať sa pamätnou. Komiks je temný, plný bohov, démonov a dimenzií. Zatiaľ čo seriál je úplne mimo. Netvrdím že je to zlé. Že to nefunguje, alebo že sa to nedá pozerať. Ale predstavte si že niekto zoberie niečo čo máte radi a spraví z toho niečo úplne iné. Constantine odkazoval ku konkrétnym dielom svojej komiksovej série. Bavil ma. Mal nábeh spraviť z druhej série parafrázu na americkú gotiku od Moorea. Ale zrušili ho. A tak si povedali, čo takto spraviť niečo temné na veselú nôtu. Dávam priemer lebo to pozerateľné v malých dávkach je. To ale neznamená že odpustím seriálu to, že som 13 dielov čakal niečo veľkolepé čo som nedostal. 1.séria 60% Herci sú ale v pohode. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned zkraje musím poznamenat, že Lucifera jsem si z komiksů opravdu nepředstavoval jako sarkastického, samolibého (to jo), ukňouraného, zranitelného a nejistého frajírka, který navštěvuje psychologa, nemůže překonat "daddy issues" a chce spravedlivě trestat hříšníky. Jinak byl Tom Ellis dostatečně charizmatický, to né že ne. Atraktivní nadpřirozeno nicméně zas a znovu rozmělňovaly průměrné až slabé epizodické vraždy ve standardním "buddy" balení s mašlí ze vztahového trojúhelníku. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (11)

  • Když Lucifer (Tom Ellis) přistoupí v 10. minutě nad mrtvolu Delilah (AnnaLynne McCord), můžeme zřetelně vidět, jak se jí prohne hrudník jako při dýchání, i přesto, že postava už je podle nehybných očí po smrti. (hrumsrt)
  • V epizodě je zmíněn televizní pořad Masterchef (od r. 2010). (SONY_)

Reklama

Reklama