Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozmýšlel, jaký film si dát na jubilejní 500. hodnocení, jako první mi na mysl přišel právě Nicolas Cage, jehož kariéra za posledních 10 let zažila brutální downhill. Ale herecky si drží svůj standard. Tedy držel, než ho nějaký idiot v roce 2005 poznamenal. Od tý doby totiž bere nabídku na úplně každej junk, kterej mu přistane ve schránce. Mám dokonce pocit, že kdybych se mu do té schránky normálně vykadil, začal by roztáčet film s názvem Shit: The Movie - The Origins of 2 Girls 1 Cup. A co se týče tohoto filmu? S takovým scénářem nemohlo vzniknout nic jiného, než exkrement biblických rozměrů. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Motiv náhlého zmizení většiny lidstva je dobrým hororovým námětem. Už jenom z představy, že by najednou zmizel náš zubař, kadeřnice, řezník, pekař, dodavatel kokainu aj. člověka docela mrazí. Takže nic proti tématu, byť v kinematografii nikterak novému. Hodně ovšem záleží na tom, jak se toto téma zpracuje. Tady se to moc nepovedlo. Osobně mi vadily ty náboženské řeči. Kdybych mohl mluvit do scénáře, zamontoval bych tam vtípek: Zatímco lidé zmizeli a zůstaly po nich šaty, u blonďaté letušky by tomu bylo naopak – zmizely by jí šaty a ona by zůstala. I v případě zázraků totiž může dojít ke statisticky zanedbatelné chybě. A když už v tom filmu musela být přítomná teologie, tak by se mohlo řešit, zda se jedná o miraculum supra naturam, contra naturam, praeter naturam nebo intra naturam. Představuji si, jak ta nahá bloncka sedí, kouří cigáro a přitom řetězí sylogismy v duchu nejlepších scholastických tradic, hodné Tomáše Akvinského. Proč se neoblékla, když v letadle byl k dispozici dostatek šatstva, k němuž se nikdo nehlásil, takže by při troše hledání určitě našla podprsenku, do níž by se vešla, ba i halenku, která by ji neškrtila přes prsa? Odpovídám, že byla v šoku, protože být svědkem zázraku nebo dokonce jeho obětí, člověkem zatraceně otřese. Také by bylo neškodilo vymyslet tomu filmu nějaký konec. ()

Reklama

Azrael 

všechny recenze uživatele

Páni!... opravdu vážně páni!! Prvních zhruba 10 min. jsem si nejen díky hudbě připadal jako kdybych sledoval sitcom z devadesátek o rodinných problémech! Ovšem já mám vážně těžkou úchylku a ať už Cage hraje v prvotřídní sračce nebo dobrém filmu nemůžu se ho prostě lidově „nabažit“. Každopádně dále následovala nuda, kecy občas pěkná letuška nebo pasažérka a pak to začalo. Lidé mizí po milionech a to zatraceně komicky! Chvíli se bavíte komediálním mizením postav nebo dialogů a chováním těch co přežili nebo sledujete čorky oněch lidí kteří nezmizeli jako chlápek s plazmou nebo borci na skůtru kteří bloncku okradou o batoh za jízdy (už mě tam chyběl jenom Sandler!). K herectví a režii se snad ani vyjadřovat nebudu (i přesto že osobně jsem si Nica užíval neustále). Dále se Cage podívá na hodinky, prohledá kabelku a zjistí co se to vlastně děje jenže mezitím na to samé přijde z ničeho nic pasažérka díky historce z dětství a řekne to ostatním. SPOILER Bůh si k sobě vzal ty dobré a zlé nechal na zemi. Ooo jaký to geniální scénář takovou sračku založenou na bibli tak to je vážně něco. A ten konec…no * za Nica jinak ten film nenabízí vůbec nic. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne jaxa pise v biografii samotneho Kejdze : sam je to podivin, ale to mne az tak nevadi. Vyslovene co mi vadi je, ze nevie kedy skoncit a ze najvacsim umenim je odist /z filmu prec do dochodku, aby bolo jasne, ne zabit sa/ na vrchole. To Kejdz nikdy nedokazal a myslim, ze to ani nikdy nedokaze. Nema na to : 0 % ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film tohoto roku a jednoznačně nejpříšernější film v kariéře Nicolase Caege.Naprostá příšernost, neskutečně laciné, hloupé a plné náboženských plků, nulové efekty, strašlivá režie, totálně ubohé a zoufalé herecké výkony.Jeden z nejhorších filmů, který jsem kdy viděl.Kdyby hrál v hlavní roli Eric Roberts, možná bych to ještě pochopil, hlavně bych se na to teda ani v životě nedíval, ale co v tom proboha dělá Cage?Tohle je to nejspodnější možné dno, kam se člověk až může potopit.Filmařská žumpa, sračky, konec, totální konec.Tenhle herec že hrál ve filmech jako Skála a Con Air?Jestli se na film vydržel sám Kejdž koukat aspoň pět minut, muselo mu být samotnému ze sebe zle.Kolik dostal? Hádal bych to tak na pět miliónů, takže 90% rozpočtu.Nicolasi, je mi tě vážně líto, takhle hluboko ještě nikdy neklesl ani Steven Seagal a to je vážně hodně napováženou.Strašlivý filmový zážitek, jdu postřílet nějaký lidi do GTA V abych si zpravil náladu.Asi vezmu letadlo, doletím do pěkný vilový čtvrti a tam to napálim do baráku a budu si říkat, tam bydlí Cage, tam bydlí Cage.0%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama