Reklama

Reklama

Budeme mu říkat Bobby

(festivalový název)
  • Španělsko Llamaremos Bobby, Le
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2011, 13 min

Obsahy(1)

Antonio a jeho syn, Antonio mladší, se o synových narozeninách vrací z ryb. Pohádají se kvůli svatebním plánům Antonia mladšího, ale pak dojde ke zvláštní nehodě, která celou situaci zcela změní... (Festival krátkých filmů Praha)

Videa (1)

Celý film

Recenze (3)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Take domace zvieratko by sa aj mne hodilo na pouzitie proti ludom, ktorych tiez nemusim,,,he he. Aj zaverecna miniscena pocas tituliek bola komedialna, ako ohovaranie clena rodiny, ked vari:) Filmiku fakt nechybala humorna vlozka, ktora tomu davala navrch a toho hororu tam len bol kusok, ktory ani moc do kamery nezobrali, co ani neni moc skoda, pretoze humor tomu vladne:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Španělský rádoby hororový krátkometrážní snímek se snaží na diváka především zapůsobit svým humorným podtextem, ale dost to tedy skřípalo, co si budeme povídat. Divák natěšený na „horor“ je odbyt chlupatým „čímsi“, co si dva maníci (ten s přilepenými kotletami byl vážně na ránu) nacpou do kufru a gumová ruka vážně žádné terno není. Spíš se tu kecalo, nežli bychom se dočkali pořádné akce, takže já určitě moc spokojený nebyl. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie každé potulné ´´zvieratko´´ je roztomilým plyšákom. Ale ono, keď sa zíde...prečo nie? To isté si povedali dvaja espaňo koumáci, pri tak trochu tvorivej chvíľke po kolízii. ()

Reklama

Reklama