Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lola je mladé, krásné a vášnivé děvče. Její snoubenec Masetto je trochu staromódní a chce, aby Lola zůstala pannou až do jejich svatby. To se Lole samozřejmě nelíbí a tak začne hledat nové známosti. Prvním se stane milenec její matky André, bývalý kapitán zaoceánské lodi, který toho zažil opravdu hodně, a který Lole vypráví své pikantní historky. Po jedné hádce se snoubencem nahněvaná Lola skočí do auta k neznámému muži, ale její bláznivé erotické dobrodružství skončí velkým skandálem. To se Masetto již neovládne a Lolu potrestá tím, po čem tak toužila. Před svatbou však Lola chce přece jenom stihnout to, co se jí předtím s Andrém nepovedlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (21)

solskjaer

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s uživatelem Pohrobek, přesně to samé mě napadlo když jsem uviděl fotku Brasse ve zdejší databázi. Je to prostě nestandartní péčko se standartním příběhem. Poprvé nebudu hodnotit film, neboť tohle fakt nevím. Když se to totiž vezme v globálu, tak fakt jde jen o téměř klasický oplzlý scénář. Nějak zas tak výrazně mi nevadil. Nelíbil se mi, ale nevadil mi. Znám daleko horší filmy. Ale jak jsem napsal fakt nevím jak bych film ohodnotil, chce to holt vidět (teda jestli to vydržíte:-) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pár rokov po škandále s Caligulom Tinto Brass rezignoval na akýkoľvek vyšší umelecký zámer a stal sa z neho uslintaný voyeur záľubne obdivujúci ženské obliny v zrkadielkach oválnych tvarov, vyžívajúci sa v podsukňových sekundových zahliadnutiach ochlpenia ohanbia a v neustálej túžbe po obrovskom faluse znehybnenom vo viacerých príznačných kašírovaných symboloch. Sem -tam k tomu prifarí brassovskú pikantnosť z jeho predchádzajúceho obdobia (kedy ho ešte kritika nazývala Godardom pre jednoduchých) a tak sa môžeme dočkať aj vo Vášnivej Lole cikajúcej ženy v daždi (ďalší obľúbený brassovský motív), ktorej moč pekne súznie s rytmom padajúcej vody a niekoľkých nechutne naturálnych scén (napr. olizovanie prsta práve vytiahnutého z pitvaného kurčaťa; zakrvavené rozfranforcované nohavičky miesto obväzu). Tinto Brass si ide vlastnou cestou, točí erotické filmy bez štipky erotiky (teda aspoň na mňa pôsobia v tomto smere totálne antisepticky), zahlcuje ich oblinkami, zrkadlami a zopár nechutnosťami a raz viac, raz menej podarene sa mu to aj podarí obhájiť vo vlastných slovných interpretáciách, podľa ktorých by sa zdalo, že ide o osobitne filozofické filmy. Pritom je to čistá šmírovačka, čo podporujú aj režisérove cameá uslintaných, usmievajúcich sa tlsťochov, záľubne hľadiacich svoje kurvičky pohľadmi starého chlípnika. Týmto filmom však nemožno uprieť osobitný rukopis a miestami istú úsmevnosť. Za vyššiespomenutú vytrvalú snahu a za tanec Mambo Italiano si Vášnivá Lola ako esencia brassovčiny jednu hviezdičku zaslúži. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil bych to tak strašně jak moji předchůdci. Kamera je skvělá, má nápady, má cit pro kontrasty. Hudba taky ujde i když se Tinto opakuje. Ta holka je pěkná a záběr pod sukni je daleko hezčí a řekl bych přijatelnější než roztažená K_N_DA přes obrazovku 16/9. V době porna na každém rohu dívatelné - zábava - nikoli kumšt. Ovšem Tintovo poselství, že všechny ženy jsou především děvky mě poměrně začíná unavovat. ()

MiD odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovadina v oblasti erotických filmů. Na film jsem se ani nedodíval, protože něco tak chabého, dementního a stupidního jsem již dlouho neviděl. Film, kde je erotických scén asi jako obézních lidí v somálsku, doplněn naprosto nepředstavitelnými dialogy a s "úžasnými" hereckými výkony - Vášnivá Lola, si nezaslouží nic jiného, než shořet v pekle a dostat hodnocení "odpad!". ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že to Tinto tentokrát vysloveně odflákl. Potenciál určitě měl, stačí si podívat na obal. Lolu do příběhu daří celkem dobře zakomponovat, je zajímavá (potenciál č.1) samotný nápad taky (p. 2), navíc občas fakt povedený humor (spíš kamerou, ale to je taky humor... třeba hned úvodní minuty). Film je ale plný nicneříkajících scének. 2-2.5/5 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Tinto Brass sa stretol so svojou Lolou (Anna Ammirati) pri autonehode, keď do nej nešťastne narazil so svojím autom, zatiaľ čo ona šla na bicykli. Hoci sa jej nič nestalo, Anna zo žartu povedala Tintovi, že pokiaľ ju neobsadí do svojho ďalšieho filmu, nahlási ho na polícií. (belinko)

Reklama

Reklama