Reklama

Reklama

Kickbox: Na život a na smrt

  • Česko Plný kontakt: Šampión (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mark a James jsou kamarádi z koleje, oba úspěšní bojovníci toužící vyhrát turnaj bojových umění a výhru 25 tisíc použít na záchranu školy pro nemajetné děti, kde by je zmíněné bojové umění učili. Mark se za pomoci kolegy z práce Winga snaží zdokonalit a zajistit si tak šanci na vítězství a pomstu Bílím tygrům, kteří do turnaje nasadí svého nelítostného zabijáka. Co ale slib daný Wingovi, že nikdy nebude bojovat pro peníze... (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (6)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není snad ani film. Error zápletka či děj nenalezeny. Herci? To natáčeli random lidi co dělaj kickbox a pak to nějak sestřihali a udělali tuhle šrajádu hoven. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Je potřeba na film pohlížet, jako na klasického zástupce let 90' kdy jde o žánrovku celkem vydařenou. Osobně bych film přirovnal k filmu Karate tiger 1 Neustupuj, nevzdávej se. Bruceho ducha, zde sice nahradil obtloustlý kuchtík, nicméně podobnost se jmenovaným snímkem, je celkem zásadní a osobně bych ho hodnotil určitě lépe i přes absenci hvězd typu Bruce lee a JCVD. Kdo si dokáže odpustit novodobé akční bojůvky, bude určitě spokojený. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Je to bohužiaľ iba tínedžerský športovo-akčný film, ktorý má nevalné spracovanie. Herci sú slabí, hlavne ten v hlavnej úlohe, rovnako tak záporáci, súboje zasa kolísavé, za zmienku stojí fakt iba ten drobný číňan a jeho kung-fu, či skôr wu-šu. Celkom som čumel, ako stredoškolák stíha dennú školu, večernú výpomoc v reštauračnej kuchyni, výcvik s majstrom, tréning s kamošom, výcvik detí v karatistickom klube a tiež randenie s peknou žabou - a to všetko denne za neuveriteľných 24 hodín. ()

Reklama

Reklama