Reklama

Reklama

Vojín Jeannette

(festivalový název)
  • Rakousko Soldate Jeannette (více)

Obsahy(1)

Příběh dvou žen, které jsou přitahovány opačnými světy. Bohatá Fanni je ve středním věku, už se nabažila peněz a začne pracovat na statku. Další zaměstnankyně statku Anna už má naopak dost prasat a sní o pohodlí života ve městě. Držitel Tygra za rok 2013 na filmovém festivalu v Rotterdamu je nápaditý experimentální film o rozporuplnostech současného světa. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (2)

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Hoesl ma nezamenitelny styl, ktery jako kdyby se chvili odkazoval k Bressonovi, Akermanove ale hlavne k Seidlovi, kteremu delal asistenta. Jeho film je kriticky, ale i zabavny a Orsini-Rosenberg se snad pro tu roli narodila. Cerny kun Rotterdamu. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Paralela medzi dvoma životmi. Prvý dej sa odohráva okolo bohatej paničky, ktorá žije vo veľkomeste a chce sa zbaviť už tej ťažoby veľkého mesta, snobských ľudí a na strane druhej žena, ktorá žije na farme a láka ju prepych a mesto. Hoesl to poňal zaujímavým pohľadom. Páčili sa mi zdĺhavé scény a hudba. Vo filme nehrali žiadny veľkí herci. Farmár bol naozaj farmár, policajt bol naozaj policajt a všetko tomu dávalo taký reálny dych. Film, ktorý ma určite zaujal. ()

Reklama

Galerie (20)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama