Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda a John jsou mladí manželé, kteří touží po dítěti. Když Amanda po třech měsících opět potratí, rozhodne se pro hormonální léčbu a umělé oplodnění. Vše bez úspěchu a tak se manželé rozhodnou pro adopci. Obrátí se na agenturu, která jim adopci zprostředkuje, a přivedou si domů malou holčičku. Jsou oba nadšeni, ale postupem času zjistí Amanda určité nesrovnalosti např. v datu testu DNA. Začíná mít strach, že původ dítěte není legální... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Celé nejaké nereálne. Adoptujem si bejby za veľké prachy. Všimnem si, že ma sleduje muž, tak ho začnem sledovať ja. Schovám sa mu do skrine, kde ma samozrejme nájde, ale v kľude sa porozprávame. Nakoniec zmením dianie vo svete, lebo FBI na základe môjho tipu odhalí bandu zloduchov a vytvorí potrebné zákony. Na môj vkus priveľa nelogických vecí a zvratov. Bez nich to mohol byť slušný film zo života. ()

Bragi66 odpad!

všechny recenze uživatele

Utahaný doják bez příběhu zneužívající mateřské city. Na pokrytí filmu nestačí prvoplánová ilustrace jedné myšlenky, a to jestli adoptivní rodiče mají vrátit dítě o kterém zjistili, že je ukradené, to opravdu film neutáhne. Vlezlé rozplývání se nad tím, jak je to děťátko roztomilé, si v tom Hullyúdu užijte a necpěte to sem. ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Oceňujem skutočné príbehy. Tento mal naozaj svoje čaro. Začal sa veľmi dobre, už keď som mal pocit, že brat skutočnej mamy Eleny je únoscom príbeh sa začal vyvíjať úplne inak. A to bolo strašné plus. Ale aj tak pri tomto filme nehodnotím to, ako bol film natočený, ale hodnotím silný príbeh. Ako dokázali bohatí pomôcť. Skvelé ****. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Video film z malou finanční podporou. Škoda, bylo to celkem dramatické, ale herecké výkony a mdlé prostředí mohlo být lepší. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama