Reklama

Reklama

Trasgredire

Obsahy(1)

Vítejte v Eroslandu Tinto Brassa. Dívky tu chodí zásadně naostro a milenci v parku si servítky neberou. Co na tom, že je to Hyde Park...
Benátčanka Carla přijíždí na měsíc do Londýna. Touží po hezkém bytě, kam by nalákala svého milence Mattea, toho času v Itálii. Náhoda ji zavede k realitní makléřce Moiře. První vyjednávání o nájmu se poněkud zvrhne. Carla má byt, ale Matteo žárlí málo na to, aby se odhodlal na tak dlouhou cestu. Carla si ale ví rady... (dopitak)

(více)

Recenze (13)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Zase excelentní blbost od Tinta. On ani nic jiného neumí a člověk ani nic jiného nečeká. Všechny holky jsou krásný, nadržený, bez kalhotek, napůl lesby, úplně strašně pitomý takže jim to ještě na kráse přidá. Tinto má vždy skvělou kameru, měl by to učit filmaře v pornu. Záběry z pod sukní jsou naprosto nevšední a proto Tinta celkem můžu, byť je to snad nejchlípnější autor všech dob. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

To je těžké, v tomhle případě jsou hvězdičky na nic, Tinto se hodnocení od boku vzpírá (hodnocení z krajin podbřišních se nevzpírá, ne ne ne). Jeho filmy jsou jako filmy většinou průměrné až špatné, jako erotika jsou ovšem špičkové (pokud nejsou nějakým idiotem vystříhané, grrrr). Myslím si, že žádný filmař se nikdy nevěnoval ženským zadkům tak jako on. A mají snad ženské zadky přijít zkrátka? Navíc -- Tinto si většinou nevybírá dívky, které by uměly hrát a splňovaly by parametry krásy, jak je předvádějí kosmetické firmy a glossy časopisy. Vybírá si dívky, které jsou sexy. A to hodně, dráždivě sexy (navíc nádherně blbé). Takže jen pro někoho. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Tinto nezklamal. Vybrané Hot & Sexy modelky jsou na můj vkus dobře. Děj se opírá o základní témata promiskuity a volné lásky a žárlivého mládence hlavní představitelky, která se skoro celý film obnažuje, takže je alespoň na co koukat a nemusíte film posouvat vpřed, spíš vzad. No nakonec si všichni užijou svoje. Závěr pro muže: takové jsou všechny ... nebo ne? ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Filmy Tinta Brasse jsou vlastně pořád jen o tom jednom - pár záběrů na holé zadky, pár záběrů na pořádné přírodní porosty, co nejmíň záběrů na umělé mužské stopořené penisy a několik záběrů na všechno tohle navíc ještě v odraze nějakého zrcadla. A sám pan Brass si v tom i zahraje (většinou nějakého toho chlípnějšího pána) a tak ho trochu podezírám, že to vlastně všechno točí kvůli sobě, aby si mohl šáhnout na nějakou tu pěknou herečku. No a Trasgredire není výjimkou. Všechno výše zmíněné je i tady. Ale protože má Tinto opravdu skvělý vkus na hlavní protagonistky a protože v roce 2000 nám bobra ve filmu ukáže už jen málo kdo, nemůžu dát jinak, než čtyři hvězdy. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

No tak sice naivní, ale celkem dobrý příběh, kde Tinto samozřejmě nevydržel aby taky neměl z toho něco :))) ... Takhle: Já bych tento film hodnotil na 2,5-3/5, ale je tady v hlavní roli Yuliya Mayarchuk. A nejde o její krásu, když chci vidět krásnou ženu k tomu přece nepotřebuji film, ale ona je tady jako bohyně. Jde z ní radost, energie, je zajímavá. Málokdy vidím podobnou věc ve filmech. (a to nemluvím jen o erotických filmech). Vzduch kolem ní vibruje. 4/5 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama