Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Napadá mě jen - hnusáci lepáci...Dupieux/Mr. Oizo definitivně potvrdil, že nebude na plátně ani tak enfant terrible jako magor...Rubber byl hypnotickým výstřelkem se specifickou obrazovou poetikou, Wrong už pouhou nefungující podivností a Wrong Cops zachránila od zatracení až hřbitovní post scéna, protože na tuhle pecku by měli tančit jen muži bez žen :) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Musel jsem přepsat svou původní recenzi, když jsem se na film díval poprvé a zřejmě jsem neměl na tento druh amerického humoru inteligence veverky zrovna náladu. Po druhém zhlédnutí s nadhledem jsem objevil ve filmu "jisté malé kvality", protože jsem se zrovna cítil tou veverkou a snímek si nezaslouží, aby měl ode mě původní hodnocení odpadu, i když potřetí se na něj už asi nepodívám. Dokonce možná některým bude film i vyhovovat a nebude to pro ně jen ztráta času. Zaujal mě především ten špekounek, co byl posedlý ženskýma kozama a méně mě už potěšilo, že gay složka byla zpitvořená "pro zasmání", takže film do jisté míry u diváků křiví pohled na gay komunitu. 3434 ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi divný film. Ale páčil sa mi. Dupieux sa vyžíva v podivnostiach. Jeho postavičky sú nepríjemné. Nedá sa s nimi stotožniť a konajú dementne. Zároveň je tu strašne veľa super nápadov. Krysy naplnené marihuanou, adolescent s tvárou a telom Marylin Mansona a strašne divná elektronická hudba, ktorá mi neprestajne liezla na nervy. V zásade je to film vedúci od niečoho nikam, ale má v sebe veľa sebareflexívnych motívov (aj voči režisérovej tvorbe - objaví sa tu postava z jeho filmu Wrong, a rodinka Sunshinea pozerá Rubber), ale aj odkazov na staré béčkové filmy. Nie, že by som sa v takomto štýle filmov vyžíval, ale páči sa mi ako ide striktne a bez kompromisov proti diváckym očakávaniam a kupodivu pri tom nestráca až toľko divákov, ako by sa to od takéhoto druhu filmov čakalo. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Absurdní krimi svérázného režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo), v němž oni "fízlové" si dělají, co chtějí, nebo spíše dělají, co dělat nemají (dealerství drog v mrtvých potkanech, svlékání žen apod.). Dobré scény s vypilovanými gagy (viz např. scénu "ukaž kozy") sráží jiné, velmi trapné. Wrong Cops tedy nemají šanci, díky všeobecné nevyrovnanosti a nesoudržnosti, vystrčit růžky z průměru. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Druhé zhliadnutie. Bizarný, no ambiciózny žánrový experiment, so štruktúrou letnej komédie, no prakticky bez jediného konvenčného vtipu. Príšerné dialógy príšerných postáv do ktorých duní príšerná Oizova elektronická hudba, dokopy svojou trápnosťou pôsobia až hypnoticky, zarezávajú sa pod kožu a nepripomínajú čokoľvek iné. Absolútne unikátna poetika - keby bol cringe žáner, tu by išlo o jeho popredného zástupcu. Dokonalý Mark Burnham - prečo ho nevidíme častejšie? Spolu s Realité jeden z Dupieuxových masterpiecov. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film měl celosvětovou premiéru na filmovém festivalu Sundance 20. ledna 2013. (Johnny.ARN)
  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama