Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z mého diváckého pohledu se jednalo o naprostou blbost. Nepodařilo se mi zasmát ani jedenkrát. S Quentinem Dupieux jsem měl tu smůlu poprvé a myslím, že na nic dalšího z jeho dílny se jen tak dobrovolně nekouknu. Čekal jsem neotřelou a nekorektní zábavu a dostalo se mi lehce přes hodinku absolutní nudy. Vtipy vyznívají do prázdna a celkově se na to nedá moc dívat. Nechápu zdejší nadšení. Pokud si člověk do žíly nepíchá čerstvě naškrabanou omítku, tak se mu to líbit prostě nemůže. Z filmu cítím obrovský záměr, aby byl natočen co nejdebilněji a diváky spíše rozčílil než pobavil. Mám rád provokativní věci a podobně trapný humor. Tohle ovšem byla naprostá 3,14ovina, která si nezaslouží ani malou špetku uznání. Pěknější odpad! ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

A jebat, mně se to líbilo jako prase. Krysoprodávající fízl poslouchající tekkno nářezy od mistra Oáza, vopuchlej Marilyn a další výběr těch největších lůzrů a trotlů co si člověk dokáže představit. Super. S kriminálkou to má pramálo společnýho, komedie to taky moc není, spíš tragikomický. Kupodivu i nějakej ten gore proběhl a já jsem fakt spokojenej minimálně na 75%. P.s: Nechápu jaktože není napsaná v obsahu herců bloňdatá officer Holmes- Arden Myrin. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Veľmi bizarný film. Ale v tom slova zmysle. Ide o zábavnú formu podania Policajnej Akadémie pod režisérskou taktovkou Mr. Oiza. Dupieux napísal haluzný scenár a pomocou príbehu na troch frontoch a troch policajtoch nám ho servíruje. Do toho všetkého sa mu podarilo zamontovať dokonca aj Marylina Mansona. A čo bolo ešte prekvapujúcejšie - bol asi najnormálnejšou postavou. Keby som nepoznal jeho hudbu, názory a klipy tak si ho zmýlim s úplne obyčajným chalanom. A práve na jeho scénach som sa najviac bavil. Hlavne ako sedí na policajnej stanici. Film je tak trošku robený od boku. Dej plynie, ale človek až ku koncu nachádza pointu. Mierne mi to pripomínalo ako adaptáciu klipov Dupieuxa. Neviem, cítil som tam silný podtón toho čo vydával hudobne a teraz vo filme. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Příjemně plynoucí proud moči, vytékající neznámo odkud a po polaskání se s vašimi lícemi směřující pánBuch suď kam. Hlavu nebo patu nehledejte, prostě hříčka ze sorty těch podivnějších. Mimojiné, to jsem jediný, kdo si všiml životního výkonu Seana Penna? Jak se tak krásně rozpelášil jako plachá srna? Hledejte, stojí to za to. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Absurdní krimi svérázného režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo), v němž oni "fízlové" si dělají, co chtějí, nebo spíše dělají, co dělat nemají (dealerství drog v mrtvých potkanech, svlékání žen apod.). Dobré scény s vypilovanými gagy (viz např. scénu "ukaž kozy") sráží jiné, velmi trapné. Wrong Cops tedy nemají šanci, díky všeobecné nevyrovnanosti a nesoudržnosti, vystrčit růžky z průměru. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film měl celosvětovou premiéru na filmovém festivalu Sundance 20. ledna 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama