Reklama

Reklama

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (6)

juta 

všechny recenze uživatele

I když Jason s Aaronem vytváří dílka, která se jim prozatím vydařila, u tohoto filmu jsem se obával, že to tak dobré nebude. Ze začátku to tak vypadalo, byla to průměrná podívaná a k průměrnosti to padalo, jenže nastala změna a postupem času se všechno rozjelo a já se začal bavit. Našlo se tu plno humorných situací, takže jsem byl spokojený. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, špatně, všechno špatně. Tohle vzniknout nemělo, pánové S. A F. udělali chybu. Dávám 3 z milosti. ()

Reklama

MorraEddie odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kde tihle dva píčusové berou peníze na točení takových filmů. Best Night Ever je ten nejhorší film co tihle dva idioti natočili a jeden z nejhorších filmů vůbec co jsem viděl. Nechápu jak to někdo může nazývat komedií,protože já bych ten hnus nenazval ani filmem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach. Spočiatku to vôbec nevyzeralo zle, až som začal mať pochybnosti, že prečo sú tie hodnotenia také nízke. Potom mi to však došlo, keď sa to celé zvrhlo a úroveň prudko padla pod hladinu nechutnosti a vulgárnosti. Nechápem načo musia ísť až do takýchto extrémov, ktoré fakt celý film napokon potopili. Niekoľko dobrých scén a hlášok to veru neutiahli, dokonca ani sympatická Eddie Ritchard, ktorá stvárnila Zoe. Škoda, že filmy s takouto tematikou sa vždy prepadnú do rovnakého bahna. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Zopár dobrých nápadov, ale ináč plytké, nechutné, a hlavne nevtipné. Ani odkopírovaný scenár by mi nevadil, ale kde nič nie je, ani smrť neberie. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama