Reklama

Reklama

I Beat Mike Tyson

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární / Sportovní / Drama
USA, 2012, 13 min

Recenze (4)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Tento dokument není o Tysonovi, ale o irskym boxerovi Kevinu McBrideovi, který porazil Tysona na konci jeho kariéry (Tysonovi), což byl paradoxně McBrideův vrchol a zároveň i konec jeho nehvězdné kariéry. Pěknej dokument, kterej se dá vztáhnout na všechny ty, kteří se nikdy nestali mistry světa, and honestly, takových je nás většina... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh o muži, který porazil Mika Tysona, a to se stalo vrcholem jeho kariéry, která záhy skončila. Sport je mrcha, hlavně box, a tady se silné příběhy píší samy. Tohle je jeden z nich. Dokument nám ukazuje, že někdy to prostě není sranda, i když se člověk snaží. Ale tak pořád je něco, pro co žít - třeba rodina. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Ten název je hroznej a popravdě mě hrozně se*e! Ano, porazil Iron Mika, ale kdy? Když už byl skoro v koncích. Na jeho vrcholu by ho neporazil žádnej boxer v historii! Ale dokument sám o sobě nebyl až tak marnej. 70% ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nezbývá mi nic jiného než souhlasit s kolegou tady v komentářích. Udělat si jméno na výhře nad někým, kdo má svou hlavní éru za sebou je naivní a tito borci v budoucnu těžce narazí. Viděli jsme to i v jiných bojových sportech. Ale křivdit kvůli tomu dokumentu nemůžeme, moc hezky natočené, záběry pěkné i hudba. Každý život zvlášť je něčím zajímavý a u sportovců takového ražení ještě více. Tolik emocí i bolesti se dá zachytit. Dnes k tomu slouží UFC Primetimes. Doporučuji. ()

Reklama

Reklama