Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívka, právě zachráněná ze spárů tlupy zombie, záhy zjistí, že neživí nejsou to jediné, čeho je třeba se bát. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zombie horor jen v několika málo minutách? Byl jsem docela zvědavý na to, co tenhle snímek přinese. Líbí se mi - je pojat akčně, je zde strach z toho, že budete chyceni, ale díky finále je zde i onen sociální přesah, který mám na zombie žánru tak rád. Tohle je prostě povedené dílko, kde se někdo nebál dát trochu peněz na ty masky. A navíc měl myšlenku. Prostě paráda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od Islanďanů určitě povedený krátkometrážní kousek. Hororové drama s „romantickou“ zápletkou v pozadí aneb nejen zombie vyřadíš z „provozu“ dobře mířenou ranou do hlavy bejsbolkou. Jen na můj vkus ti nemrtví přece jenom nemuseli běhat – já tyhle ty novodobé „vychytávky“ nemusím. Zlatá stará škola. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie vždy je záchranca skutočným hrdinom. Keď ju miluješ, nie je čo riešiť! Slušný zombie príbeh s prekvapivým rozuzlením a solídnym gore. Myšlienka ukazuje jasným smerom. Láska nikdy nevymrie - 70%. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama