Reklama

Reklama

Smrtící sestup

(TV film)

Na nadšence do zimních sportů čeká při záchranném výstupu na vzdálenou horu zlověstný predátor. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

XTrader 

všechny recenze uživatele

S očekáváním toho nejhoršího filmového zážitku jsem s nadšením tento film stahoval a těšil se na hodinu a půl utrpení. A víte co? Ono to až tak hrozný nebylo. Modely vrtulníku a vybuchující model domu, efekty jako z roku 1980 a promítané scény za herci působí sice komicky, příběh je přímočarý a jasný, ale celkově takový průměr na odpočinkové sobotní odpoledne. V TOP200 jsou podle mne i o dost horší filmy jak tohle. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Marně si lámu hlavu jak tento snímek vlastně ohodnotit? Jestli dle normální rozvahy čili odpad nebo vypnutím mozkových závitů a dát alespoň 15%? Vskutku těžká volba :-D A koukám, že je úplně jedno zda to natočí Asylum nebo Syfy :-D Kvalita snímku je totiž podobná! Ale musím říct, že jsem se pobavil... 15% ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci, ale mně poslední dobou filmy od SyFy Channel tak strašné nepřijdou, jak by se mohlo zdát podle zdejších hodnocení... Ano, filmy jsou jasně dělané "na koleni" s naprosto mizerným rozpočtem, během několika hodiny a ne příliš dobrými herci, ale zase na druhou stranu kolikrát se úžasně bavím u nechtěně komicky přehrávajících herců a scén... A co si budeme nalhávat, oproti filmům společnosti Asylum, jsou ty od SyFy Channel opravdové skvosty, takže na jedno podívání za hnusně deštivého dopoledne, proč ne... ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Žiaľ, žáner hororu je dehonestovaný televíznou produkciou. Snímok je dejovo otrasný a chlpatí megakrtkovia ala zubaté yettiho deti sú trikovo odfláknuté a miestami sú v snímku aj rozmazané. Hodnotím ako odpad, pri tv produkcii by som uvažoval aspoň nad jednou hviezdou, ale mám pocit že niekedy obeť umrela a vykrvácala (asi od strachu) skôr ako sa jej yetti krtko čo len dotkol. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo, těšil jsem se na béčkový horor který bude mít špatné efekty a bude to něco ve stylu Yetti a jiné blbůstky od Syfy channelu. Nicméně jsem dostal břečku která mě nebavila a byla celkem špatná. Herci byly příšerní a Paul přehrával kde se dá. Ostatní byly taky dost špatní. Efekty byly dost špatné a vzhled monster byl směšnej navíc dost často, se rozmazávaly takže i to vypadalo dost blbě. Tenhle film je špatnej a já jsem dost zklamanej. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen v bulharské Sofii a jejím okolí za 13 dní. (Johnny.ARN)
  • Ve scéně v chatě si Nina (Lauren O'Neil) dvakrát přehodí cop ze zad na rameno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama