Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o partě dvacetiletých kluků, kteří si na malém městě založí noční klub, kam chodí místní mládež tančit a popíjet. Do té doby ovládá noční život v městečku jeden jediný člověk. Každý z přátel musí sehnat peníze, které poslouží jako vklad a pak společně přemluvit otce jednoho z nich, aby jim k jejich podnikání přenechal autoopravnu, která už je stejně těsně před krachem. Šéf konkurenčního podniku zuří a za pomoci spřáteleného velitele místní policie a dalších intrik se snaží Klub, který si mladí okamžitě oblíbili, zlikvidovat. Skupina nadšenců tak přijde o podnik, který je stál nejen všechny úspory, ale i další dluhy. Musí začít znovu od začátku... a proč ne rovnou v Paříži? Film natočil známý režisér Claude Zidi (Zvíře) a ve filmu se objeví takoví herci jako Andréa Ferréolová a Guy Marchand. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Claude Zidi ve dvacátém prvním století...se IMHO neztratil. Film nepostrádá nápad, švih a klasické francouzské vtípky. Výchozí nápad je nosný a i když snímek trošku připomene Velký bazar (soupeření mezi dvěma kluby, ale je to tam asi tak deset minut), je to velice, velice sympatický film. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Již přes třicet let točí Claude Zidi komedie a jestliže NOČNÍ PODNIK na ty jeho úplně nejlepší nemá, tak stále ještě velice dobře pobaví a s přehledem obstojí..)) ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaný sen snad každého podnikavého diskofila, aneb kterak ze zapadlé garáže cíl nočního veselí udělati. A pobaviti se u toho. A nás, diváky, ještě víc. Trošku bláznivě, chvílemi hodně povedeně, celkově spíš příjemně odpočinkově. Vzpomínka na Velký bazar, bohužel, není úplně mimo mísu. ()

Reklama

Reklama