Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známí komici, kteří si říkají Les Charlots, jsou čtyři nerozluční přátelé, hudebníci, volnomyšlenkáři, jež jsou vždy ochotni zastat se slabších. Pracovali v továrně na motocykly, ale provoz byl zrušen, a kromě toho jejich pracovní morálka stejně nebyla valná. Nešťastná čtyřka se sejde u svého přítele Emila, majitele maličkého bistra. Ale ten má mnohem větší problémy. Přímo proti jeho obchůdku se staví obří supermarket, který mu brzy přetáhne všechny zákazníky. Mladíci se okamžitě pustí do boje proti této nekalé konkurenci. Vymyslí řadu neuvěřitelných sabotáží, ale supermarket je jako ledoborec, nezadržitelně postupuje stále kupředu a ničí vše, co mu stojí v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (255)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Zrovna nedávno jsem znovu zkoukl úvodní trilogii s "Bažanty" a i přes mé nostalgické city k prvnímu filmu je Velký bazar rozhodně tím nejvtipnějšším a pravděpodobně nejlepším filmem co Charlots se Zidimm či bez něj stvořili. Pokud Bazar neznáte dejte mu šanci. Je rozhodně krásnou vzpomínkou na dobu kde se všichni chtěli hlavně pobavit, vtipy mohly být velmi dada a v tomhle snímku, 50 let starém, dokonce narazíte i na trochu té kritiky kapitalismu. 85 % ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Čtyři pošuci Les Charlots v čele boje o přežití malého krámku, který zakouší těžkou konkurenci v podobě velkého supermarketu. Zábavné a v dnešní době na mnoha místech i aktuální. Když se občas procházím mezi regály nedaleké Hypernovy, někdy si na sabotážní skopičiny Les Charlots vzpomenu. Stačí k tomu dětský katapult, dort se šlehačkou a šou může začít. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Partyzánský odboj skupiny nedůvěryhodných (nicmoc)fachčenků proti válečné mašinérii jednoho supermarketu. Jedni z mojích nejoblíbenějších komiků se opět ujali řemesla. A davové šílenství při honu za čuníky mi přišlo až naturalisticky věrné v porovnání s honbou dnešních seniorů a seniorek prorážejících košíkem dav při cestě za pokladem = kuřetem v akci. 80%. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Les Charlots ve zdaleka nejlepší z bláznivých "bažantovských" komedií. Prakticky nesrovnatelné s těmi nablblými groteskami. Válcování drobných obchodníků hypermarkety se stalo realitou i u nás, takže, i po několika desetiletích, zůstává scéna se čtením pošty aktuální. Francouzský živnostník se jen tak nevzdá a za pomoci nápaditých mladíků vyrazí do protiútoku: ("A tohle se může?" To se dokonce musí!") ......PS 2021 musí se zvednout na plný počet - chytrých komedií je málo :) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad bláznivé francouzské komedie, která dosáhla v 70. a 80. letech svého vrcholu. Čtveřice sympatických mladíků zbabrá, na co šáhne, ale přesto se snaží zachránit uvadající obchod "četníka" Galabrua a nesmírně zajímavými metodami vykrádají konkurenční obchoďák. Příběh sice prosťounký a vzhledem k chování postav dost nereálný, ale především přináší hromadu skvělé zábavy a jedinečných scén, které si uchovají své ohromné kouzlo už navěky. Nevím jak vy, ale u mě vede asi závěrečná dražba a seznamování nájemců s novým bydlením. :-) "Dětské hřiště na parkovišti? Není to nebezpečné?"--"Vůbec ne, na parkovišti nejsou auta v pohybu." ()

Galerie (20)

Zajímavosti (30)

  • Auto, které opravuje Jean-Guy a povyskočí z něho motor je Renault model 4L. (Stocki)
  • Emilův krámek se nachází na adrese Route du Pavé Blanc 135 v Clamartu. (NiaWolf)
  • Ve scéně, kdy sekačka strhne jednomu z kamarádů kalhoty, si lze všimnout, že je na konci úplně rozthrhne. V další scéně, kdy jdou přátelé společně k řediteli, jsou však kalhoty jako nové. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama