Reklama

Reklama

The Baby

  • Velká Británie The Baby
Trailer

Obsahy(1)

Ošetřovatelka Ann (Anjanette Comer) přijíždí zkontrolovat jednu rodinu, která má mentálně postiženého syna. Onen syn ale má 21 let a psychicky je na úrovni malého mimina. Na tom nic moc zvláštního není. Jenže jeho rodina je dost divná a navíc „miminko“ Ann vzhledem strašně připomíná jejího ztraceného manžela... (honajz2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Takovej malej bizárek žánrově někde mezi thrillerem, dramatem a hororem kterej diváka zavede do tak trochu netradiční rodinky. Matinka, dvě dcerušky a 21letej synáček mentálně na úrovni mimina. Do toho se tady objeví ošetřovatelka Ann které tu něco nehraje. Celej film jsem byl tak trochu na vážkách jak tohle ohodnotit ale za ten konec prostě ty 3hvězdy dát musím. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Neskutečná bizarnost. Ošetřovatelka Ann přijíždí zkontrolovat jednu rodinu, která má mentálně postiženého syna, kterým je jednadvacetiletý chlap. Jmenuje se prostě Baby, jiné jméno nemá, jeho rodina je plná divných individuí včetně matky vypadající jako domina z porna nebo incestní sestřičky. A všechno je to stále divnější a divnější, včetně toho wtf závěru, u kterého se nemůžu rozhodnout, jestli je dobrý nebo ne. I když to ale má podmanivou atmosféru a po celou dobu jsem byl napnutý, co z toho vypadne, stejně jsem z toho poněkud zklamaný. Potenciál tu fakt byl na víc, šlo to mnohem líp rozehrát a domyslet. Asi hlavně kvůli tomu z toho nemám silnější dojmy, leč bizarní je ten námět hodně. A asi i originální, protože film o jednadvacetiletém miminu jsem nikdy předtím v životě neviděl. Ale pokud hledáte něco hodně neobvyklého a divného, můžu jen doporučit. Ono to v určitých místech má "normální příběh", ale ten námět samotný už z toho odstraňuje předem veškerou možnou normálnost... 3* ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Ako horror je to slabé,ale ako thriller,dobrý film.Ale možno to bol len taký pokus o horror,ale film sa podaril.Je t o príbeh sociálnej pracovníčky menom Ann,ktorá sa ide pozrieť na prípad rodiny s retardovaným dieťaťom.Ale ako vysvitne, tú ide o prípad s 21.ročným "dieťaťom".Celá rodina je veľmi zvláštna.Matka statná päťdesiatnička,dve dcéry,jedná mladšia a druhá staršia.Mladšia týra svojho retardovaného brata elektrickými šokmi,staršia s ním prevádza tajne incest.A je to čím ďalej tým viac divnejšie,o konci filmu ani nehovoriac.Nikdy som nič také nevidel.Veľmi originálny film,niekoľko šokujúcich momentov.Ako som spomenul,je to thriller,ale nie hocijaký.Film pre divákov,ktorý hľadajú niečo iné ako bežné filmy.Ale nejaké veľké nechutnosti tam nie sú,v tomto je to veľmi striedmy film.A aj keď je tu spomenutý incest,žiadny sex tu nenájdete. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Baby“ je příjemný kousek, který ale v mém případě nesplnil očekávání. Hned na začátku vás staví do hezky bizarní situace, která se začíná rozvíjet celkem zajímavým způsobem, ale pak se zabrzdí. Za chvíli se děj zase rozjede, aby se zase zabrzdil. Tohle neustálé rozjíždění nakonec vede k tomu, že jsem ze sledování neměl tak uspokojivý zážitek, v jaký jsem doufal. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama