Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (369)

freddy 

všechny recenze uživatele

Podtitul by mohl znít Strašící hodiny pro začátečníky aneb Jak se snadno a rychle státi upírkem. Tenhle animák nabízí super postavy, jako je děda Drak(ula), praděda Vlad, který do filmu přináší alespoň na chvilku ten správný strašidelný prvek, ale i super skupinka strašidel, která pomáhá Drakulovi na cestě za tím, aby se z jeho napůl lidského vnoučka stal upír. Ve výsledku je toto pokračování milé, hravé, zábavné a vlastně docela fajn. Čas s filmem utíkal hodně rychle, zábavných momentů, které mě rozesmály, se taky našlo docela dost, a nakonec vlastně vše dobře dopadlo, a o to asi šlo především. Umím si přesvědčit, že děti, kterým je film určen především, jsou a budou nadšené, když film uvidí. Já jsem pouze spokojený, ale i to stačí na to, abych filmu udělil mírně nadprůměrné hodnocení v podobě třech hvězdiček. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedené pokračování úspěšného animáku o strašidlech. Naše dvě hrdličky mají svatbu a narodí se jim syn Denis. Hrabě Drákula samozřejmě chce, aby z něj bylo taky strašidlo. Jeho rodičům už na tom tolik nezáleží. Opět můžeme vidět spoustu povedených scén, o které se postará strašidelné osazenstvo hotelu. Johnny s Mavis se vydají do Kalifornie a Drákula Denise přeučuje. Bohužel se mu to ale moc nedaří. Vše se změní až po příchodu Drákulova otce Vlada na Denisovu narozeninovou oslavu. Nakonec ale vše samozřejmě dobře skončí a oni mohou dál oslavovat. "Ještě by to sem chtělo bluetooth. Jasně, Modrý Zube, pojď sem." :D ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Opět vtipná pohádka navazující na předešlý film. Druhý díl stejnojmenného filmu, překvapil tím, že jeho kvalita minimálně rovná kvalitě prvního filmu, což se u mnohých pokračování nezdaří. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou. Je to zábavné, rychlé, dost barevné vtipné a i dojemné. Prostě super odreagovací animovaná komedie pro dospělé a pohádka pro děti. Ve filmu bylo jasně vidět, kdo hlavně sponzoroval výrobu tohoto díla, Sony. Fakt hustá zábava. Nemohu nic jiného, než doporučit. Český dabing tentokrát nesklamal. BLOBÍK byl nejlepší. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až do nástupu děduly Vlada na scénu to byl vpodstatě běžný průměrný animák s několika vtipnými scénkami a tunou klišé, které je zřejmě podle nějaké holyvúdského zákona nutno co nejčastěji připomínat už dětskému divákovi. Od Vladova nástupu na scénu došlo k upevnění průměrnosti naprosto razantním způsobem. Všechno, co všemi filmy mazaný a filmovými festivaly protřelý divák očekával, že se stane, se přesně tak i stalo. Faktor jakéhokoliv náznaku překvapení = jedna velká NULA. Mladší syn mě sice přesvědčoval, že se mu to OPRAVDU líbí, ale jeho řeč těla vyzněla jasně (intenzita nervózního poposedání a ošívání se stoupla zhruba v polovině filmu na dvojnásobek běžných hodnot). Takže opravdu čisté a ničím neposkvrněné tři *. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Na druhý díl jsem se hodně dlouho těšila a moje nadšení ještě stouplo, když jsem si projížděla první hodnocení, které byly vesměs pozitivní a mnoho lidí navíc hodnotilo lépe než u jedničky. Bohužel, právě tohle je příklad toho, že mé subjektivní hodnocení se může od názoru ostatních lišit. Dvojka je sice opět nadprůměrným animákem, se všemi mými oblíbenými postavičkami v čele s Mavis, ale přijde mi, že se z příběhu vytratilo ono kouzlo, které měl první díl. I vtipu je tam podle mého názoru o něco míň, některé fóry se navíc opakují z prvního dílu. Film jsem si opět užila v původním znění ve Slovanském domě, ale při odchodu z kina se zkrátka neopakovalo ono nadšení, které si pamatuju z doby před třemi lety. ~(3,6)~ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Príbeh filmu sa odohráva sedem rokov po prvom dieli a vek hlavných postáv je nasledujúci: Dracula má 539 rokov, Mavis 125 rokov a Jonathan má 28 rokov. (MikaelSVK)
  • Když Dracula (Adam Sandler) rozbije obrazovku svého mobilu, vidí Mavis (Selena Gomez) při video hovoru jeho obraz také rozpraskaně, to je ovšem faktický nesmysl, protože obraz volajícího snímá fotoaparát mobilu nikoli obrazovka. (hansel97)
  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama