Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láďa je malý kluk, co rád čte brakovou literaturu a má velkou fantazii. Usmyslí si, že přítel jeho sestry Evy je upír, a tak ho spolu s bratrem podrobí různým zkouškám, které ve svém důsledku způsobí, že se Eva s přítelem opravdu rozejde. Že to nakonec musí Láďa dát zase do pořádku, je v téhle komediální hříčce nasnadě. Zvídavého Láďu si v komedii zahrál Tomáš Holý, už navždy herec dětských rolí, jeho sestru Dagmar Veškrnová a nápadníka Josef Abrhám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo nápadité. Dokonce to umělo pracovat s atmosférou a zanícení dvou kluků do upírské tematiky, bylo podáno dost přesvědčivě. Kvalitní dětský televizní film, ve kterém jsou všechny složky vzácně vyvážené. Kdyby to bylo ještě více strašidelnější, tak bych se nezlobil. Jenže dneska v přívalu opravdových hororů, tohle nemá šanci. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poněkud pozapomínaný československý film, který si diváky získal hlavně skvělým výběrem herců a humorným pojetím. Hlavní prim zde patří dětské představivosti, které se rozhodně meze nekladou. Naši dva malí hrdinové připraví nejen své sestře, ale i divákům opravdu několik velice peprných momentů, na které se jen tak lehce zapomenout nedá. Atmosféra filmu má v určitých chvílích skutečně zajímavý „lehce strašidelný“ nádech a to především při návštěvě u knihovníka doma. Jinak je však film hlavně humornou záležitostí a divák se tu nasměje docela dost. Dopomohli k tomu i hodně slušné herecké výkony všech zúčastněných. Ono se taky není moc čemu divit, protože co jméno – to pojem. Zahrála si zde celá řada v té době velice oblíbených herců. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná, úsměvná, oddechová záležitost. Tomáš Holý je prostě jen jeden, ať už jeho šibalský úsměv, překvapené oči nebo zadumaný výraz "přemejšlim a potřebuju klid" je nenapodobitelný. Ve vymýšlení způsobů, jak se zbavit potenciálního švagra-upíra, mu zdatně sekunduje filmový bratr a zastaví je až tatínkův pásek: "Copak jsem jim to nevysvětlil? Celou noc museli spát na břiše." ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Televizní rodinný film odehrávající se ve dvou bytech se šesti herci a poněkud vtipné zápletce, která je vyvozená z toho, že dva malí kluci považují chlapa svý starší sestry za upíra. Rozhodnou se je dát od sebe, aby nakonec je mohli spolu zase usmířit. Ti dva kluci byli fajn, ačkoliv u Tomáše Holého se to pokaždé očekávalo. Rodiče a Dáša také. Jen ten Abrahám mi tam do té role vůbec neseděl. Takovej ňouma, nejen že tak vypadal, oblíkal se, ale se tak také choval. [1190. hodnocení, 40. komentář, 64%] ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

naposledy jsem tuto komedii viděla jako dítě, ve věku TH. (jsme stejný ročník)..docela mne to bavilo. Tak jsem se podívala včera a řezala se smíchy... tolik krve u knihovníka Tomáše (Abrháma), jsem taky nečekala, ale nejvíc mne dostala četba pohádky O sedmero krkavcích,na konci filmu...to mne velice pobavilo... TH skvěle sekundoval Míra Batík.... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama