Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láďa je malý kluk, co rád čte brakovou literaturu a má velkou fantazii. Usmyslí si, že přítel jeho sestry Evy je upír, a tak ho spolu s bratrem podrobí různým zkouškám, které ve svém důsledku způsobí, že se Eva s přítelem opravdu rozejde. Že to nakonec musí Láďa dát zase do pořádku, je v téhle komediální hříčce nasnadě. Zvídavého Láďu si v komedii zahrál Tomáš Holý, už navždy herec dětských rolí, jeho sestru Dagmar Veškrnová a nápadníka Josef Abrhám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pro mě na pomezí dvou a tří hvězd, ale scéna, kdy bratr Ládi předvádí svou chorobu u oběda a Josef Abrhám se toho hned chytí, je vrcholem tohoto filmečku. Skvělé obsazení tuhle blbůstku mírně vylepšuje. Jiný herec - možná jen Menšík nebo Sovák, než Abrhám by asi nedokázali tak přesvědčivě takového ňoumu zahrát. A Tomáš Holý byl jako kluk prostě geniální herec, žádné tak přirozené dítě se podle mě neobjevilo ani do té doby ani od té doby. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná, úsměvná, oddechová záležitost. Tomáš Holý je prostě jen jeden, ať už jeho šibalský úsměv, překvapené oči nebo zadumaný výraz "přemejšlim a potřebuju klid" je nenapodobitelný. Ve vymýšlení způsobů, jak se zbavit potenciálního švagra-upíra, mu zdatně sekunduje filmový bratr a zastaví je až tatínkův pásek: "Copak jsem jim to nevysvětlil? Celou noc museli spát na břiše." ()

Reklama

sharka.68 

všechny recenze uživatele

naposledy jsem tuto komedii viděla jako dítě, ve věku TH. (jsme stejný ročník)..docela mne to bavilo. Tak jsem se podívala včera a řezala se smíchy... tolik krve u knihovníka Tomáše (Abrháma), jsem taky nečekala, ale nejvíc mne dostala četba pohádky O sedmero krkavcích,na konci filmu...to mne velice pobavilo... TH skvěle sekundoval Míra Batík.... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Televizní rodinný film odehrávající se ve dvou bytech se šesti herci a poněkud vtipné zápletce, která je vyvozená z toho, že dva malí kluci považují chlapa svý starší sestry za upíra. Rozhodnou se je dát od sebe, aby nakonec je mohli spolu zase usmířit. Ti dva kluci byli fajn, ačkoliv u Tomáše Holého se to pokaždé očekávalo. Rodiče a Dáša také. Jen ten Abrahám mi tam do té role vůbec neseděl. Takovej ňouma, nejen že tak vypadal, oblíkal se, ale se tak také choval. [1190. hodnocení, 40. komentář, 64%] ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš taková úsměvná bakalářská povídka. Halucinace pro zasvěcené fanoušky československého filmu - Větrovec má fousy, Bohdalová je uklizená do pozadí, Veškrnová hraje praštěnou uťáplou učitelku s brýlemi a Abrhám hraje místo obvyklého zkušeného svůdníka plachého starého mládence také s brýlemi! Snaha byla. Za zmínku stojí, že film zaznamenává klasická paneláková patra a byty, nostalgie kulminovala :) A nelze opomenout, že v tomhle filmu se každou chvíli obědvá nebo večeří, až už jsem měl chuť na řízek se salátem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama