Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina pěti přátel pátrá v thajské džungli po legendárním modrém diamantu. Drahým kamenem je nejvíce posedlý Joe (Harald Leipnitz), který jej také nalezne v tajné svatyni ukryté za vodopády. Cestou zpět do tábora však v sebeobraně zabije chrámovou stráž a je odsouzen k smrti. Zbylí členové skupiny ukryjí drahokam v dutině starého stromu rozhodnuti se již do Thajska nikdy nevrátit… (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Německá réžie dělala co mohla, ale je pravda, že styl takových jižánských dobrodružství jí tolik nejde. Na to jsou fakt machři Američané a zde to nezachránil ani populární Pierre BRICE. (Ale zase podprůměr to není !). ()

sud 

všechny recenze uživatele

Krátkodechý dobrodružný film se zmateným scénářem a unaveným Pierrem Bricem v hlavní roli. Příroda je sice pěkná a holohlavý padouch Otto se superslizkým dabingem Jana Přeučila má něco do sebe, celkově je to ale slabota. 35%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dost televizni dilo ukecany s minimem akce je to skoda pac herci v tom hrajou dobry ale nulovej rozpocet a nedostatek rezijni invence je na tom az moc videt ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama