Reklama

Reklama

VOD (1)

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

Santa666 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná podívaná, jedoucí podle té již tisíckrát vyzkoušené šablony, kde si hlavní hrdinka jde za svým na první pohled nereálným snem. Možná kdyby nebyl film propagován jako čistokrevná komedie, mohl by si vysloužit lepší hodnocení. Takhle ale s tím minimem humoru, co nabízí, to na víc než dvě hvězdičky není. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet ako taký nebol vôbec zlý, práveže celkom originálny. Pred tým som si ani neuvedomoval, že vlastne tie monológy uvádzajúce trailery, upútavky a reklamy majú tiež svoje čaro a takí ľudia musia dokonale koordinovať svoje hlasy. Ale film to bol bohužiaľ dosť priemerný a mnoho tých dialógov sa snažilo byť až nasilu ironických, no namiesto toho vyzneli dosť trápne. Ku koncu sa to aspoň nejako kvalitnejšie rozbehlo, ale aj ako celok to bolo pre mňa skôr sklamanie ako prekvapenie. Nič proti Lake Bell, ale jej režisérsko-scenáristická prvotina dopadla dosť priemerne. No snáď to nabudúce bude lepšie (ak ešte nejaké nabudúce vôbec bude). ()

Reklama

Redi 

všechny recenze uživatele

Mně to teda nezábavné ani nudné nepřišlo. Mám rád trailery (hlavně Úpřímné trailery... škoda že nedali roli Jonu Baileymu, hlasu upřímných trailerů), a tak mě nahlédnutí do těchto kruhů rychle zaujalo. Někteří píší, že to nebylo vtipné... no mě tento nenucený humor, který svým projevem výše pozvedla Lake Bell, naprosto sedl. Imitace GLADOS ze hry Portal rulezz. Jinak né že by to byla nějaká superbomba film, na který budu dlouho vzpomínat a každému doporučovat, ale nějakých 50% je dost k smíchu. ()

-tHESWINe- 

všechny recenze uživatele

Nechápu tohle hodnocení a jsem rád, že jsem se nenechal odradit bandou amatérských onanujících filmových teoristů. In a World je oddechová meta-filmová komedie, ne nějak zázračná, ale ani trapná ani nudná rozhodně není. Dobré obsazení, dobré herecké výkony, nějaká ta zápletka ... konec sice předvídatelný, ale pořád dobrý. Nevím, jestli všichni hodnotící viděli český dabing, pokud ho vůbec kdy natočili, nebo jestli jen všichni kopírují hodnocení prvního "chytráka". ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Můj první film z prostředí né dabingu jako takového, ale dabingu pro úpravu filmu a drobné scény, které jsou v okolí... :) Je to zajímavé, jednoduché a příběh není sice nijak ohromující, ale to se mi na tom líbilo právě nejvíc - bylo to takové realistické a prosté :) :) Dabing mě odjakživa fascinuje, proto se mi líbila alespoň takováto drobná vsuvka do tohoto prostředí :) A slečny, které mluví jako by jim někdo stál na noze v závěru filmu? :) Skvělý nápad a skvělé budování vlastní budoucnosti a to vše jen díky tomu, jakou máte intonaci hlasu :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama