Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí námořníci se vracejí po několikatýdenní cestě zpět domů. Mezi nimi i dva důstojníci Rupert Pendoran a Bill Graves. Na Billa čeká Diana Vermontsleyová, aby mu oznámila, že s ním čeká dítě. Když ji Bill spatří v davu, požádá Ruperta, aby ji nějak zabavil, nechce se s ní sejít. Rupert se s Dianou zná, kdysi chodil s její starší sestrou Aliciou a jejich rody jsou již od 16. století znepřátelené. To však platí jen pro jejich otce. Rupert, Alicia ani Diana žádné nepřátelství necítí. Alicia je veterinářkou a již roky se svým otcem nemluví poté, co ji vyhnal z domu, protože byla těhotná s Rupertem. Rupert se to nikdy nedozvěděl a Alicia šla na interrupci, protože chtěla studovat a s dítětem by to nezvládla. Nyní pracuje jako zvěrolékařka kousek od rodného domu, aby byla nablízku své mladší sestře. Jejich otec sir Gerald Vermontsley má nějaké finanční potíže a pořádá hony a štvanice, které jsou zakázané, aby za to získal peníze. To se nelíbí jeho sousedovi lordu Pendoranovi ani Alicii, která dělá vše pro to, aby tomu zabránila... Dianě se podaří sejít s Billem a zjistí, že se mu její těhotenství vůbec nehodí a také to, že ji Bill nemiluje. Rupert je každým coulem džentlmen a rozhodne se jí pomáhat. Dokonce to zajde tak daleko, že se jejich otcové domnívají, že dítě je Dianino a Rupertovo... Lord Pendoran se jako první dozví, že je všechno jinak a zlobí se, že ho syn podvedl. Jenže v té době už mezi Rupertem a Dianou vzniká romantický vztah. Diana se tomu brání, nechce, aby s ní Rupert byl z džentlmenství. Mezitím Gerald Vermontsley znovu pořádá štvanici pro amerického zákazníka. Jeho dcera Alicia a její přítel Paul mu to překazí a Američan se naštve. Pro Geralda to znamená, že nedostane peníze, se kterými počítal. Navíc se dozvěděl, že jeho dluhopisy odkoupil právě Pendoran. Vyrovnat se s touto skutečností je pro něj velmi těžké... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rivalita mezi rody může zničit mnoho krásných vztahů. Naštěstí láska opět vítězí .Je to vtipný romantický příběh, jen mi tu chyběl nějaký kinderhajzl na převýchovu. K Poutnici: většina odpadníků se na tyto filmy vůbec nedívá. Automaticky to odstřelí, aby měli počty. Většinou jsou to pitomci, co si hrají na zkušené kritiky. Jistota, že jsme inteligentnější než ostatní, je povážlivá už proto, že ji s námi sdílí tolik pitomců. ()

Poutnice 

všechny recenze uživatele

já si myslím, že by lidi, co nemají rádi tyhle filmy, na ně měli přestat koukat, aby pak nemuseli chudáci házet jeden odpad za druhým...mně se to líbilo. Romantika na večer, zcela jednoduché téma, oddechovka. Krásné prostředí jen dokresluje celkové kouzlo. ()

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný film z kategórie "nenáročný romantický film s dobrým koncom". Primerané herecké výkony, pekná a príjemná hlavná hrdinka, sympatický hlavný hrdina. Dej nemá vyslovene hluché miesta. 25% si podľa mňa nezaslúži, horšie filmy od tohto mávajú aj 50%. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama