Reklama

Reklama

Tajemství indického chrámu

  • Francie Kali Yug, le mystère du temple hindou (více)

Obsahy(1)

Druhý díl indického dobrodružství zastihuje doktora Palmera a jeho spojence Gopala, někdejšího guvernérova písaře, v mahárádžově vězení v Hasnabadu, kam byli nespravedlivě uvrženi po únosu mladého korunního prince Kanchana. S pomocí tanečnice Amrity uprchnou z vězení a ukryjí se ve vesnici, kde zrovna vypukla epidemie záškrtu. Obětavý lékař bez ohledu na možné prozrazení odoperuje několik nejohroženějších dětí, aniž by zpozoroval, čí život právě zachránil. Ačkoliv se Palmer po Kateřinině přiznání zbaví podezření, že zavinil smrt kapitána Walshe, jeho život je stále v ohromném nebezpečí, sekta bohyně Kálí totiž chystá povstání proti všem utlačovatelům Indie. (dopitak)

(více)

Recenze (7)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Kali-Yug s názvem "Povstání v Indii". Je ještě o něco lepší a napínavější než díl první. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Naopak, druhý díl přímo navazující na a rekapitulující první je ještě větší ptákovina. Lex Barker se objeví v záběru jen parkrát, takže kvůli němu tohle vidět určitě nemusíte. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokračování "Kali Yug", který si drží kvality prvního dílu a v mnoha ohledech je i o něco poutavější a akčnější. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Kým jednička zaujímavo rozohrala toto indické dobrodružstvo, dvojka je už len plná klišé s očakávaným záverom. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Titulky slibují luxusní obsazení, název exotické dobrodružství, ale nenechte se mýlit. Ve skutečnosti jde o slaboduchou vyprávěnku o hrdinném doktorovi a Indech, kterým jde na nervy invaze Angličanů. Lex Barker se tam vyskytuje cca 3 minuty (= znepokojeně vraští obočí :), Klaus Kinski vůbec, a Claudine Auger je věru dobře zamaskovaná. Za zmínku stojí Senta Berger, která sice nehraje (nemá co), ale sluší jí to, a fotogenické indické děti. ()

Reklama

Reklama