Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Helmer je lehkomyslný milionář. V rámci projektu společnosti, která patří jeho otci, je však nucen pracovat dva týdny jako hospodyně u sympatické Eleny. Kromě domácnosti se musí postarat i o její tři děti... Představenstvo holdingové společnosti, jejímž majitelem je Manfred Helmer, odsouhlasilo projekt, kdy každý člen představenstva musí strávit dva týdny v roce ve firmách patřících společnosti, a to jako řadový zaměstnanec. Manfred Helmer se chystá odejít do důchodu a hodlá předat svou společnost jednomu ze synů. Paul Helmer je zodpovědný, pracovitý a houževnatý. Max je jeho pravým opakem, je volnomyšlenkářský, nic nebere vážně a ve firmě se zapojuje jen minimálně, ale Manfred Helmer i přesto upřednostňuje Maxe, což se nelíbí Paulovi. Max má dva týdny pracovat jako hospodyně u Eleny Gruberové, která žije bez manžela se třemi dětmi, Tinou, Walterem a Hänschenem. Pokud by si Max práci neudržel, nebo by prozradil, kdo je, otec by o něm jako o možném nástupci přestal uvažovat. Max se pokusí podvádět tím, že objednává uklízecí firmu i catering, což mu neprojde a musí se snažit sám. Stává se z něj úplně jiný člověk a zakouká se do Eleny. Max se spřátelí s Tinou i Hänschenem, Eleně se začíná Max také líbit, ale Walter je nedostupný až do chvíle, kdy si s ním Max promluví o jeho trápení, týkající se stesku po otci. Walter dá na radu Maxe a zavolá svému otci, aby mu řekl, jak moc mu táta chybí a táta si na něj udělá čas hned další den. Max si děti oblíbil a do Eleny se zamiloval.
Elena se snažila zachránit módní firmu, kde pracuje, ale všechny pokusy ztroskotaly a Max se na možnost převzít módní firmu, kde Elena pracuje, zaměří. Max zjistí, že se firma dá nejen zachránit, ale přinese i zisky a jde na schůzku s majitelem firmy. Elena neměla tušení, kdo jí dělá hospodyni, a po zjištění, že chce Max investovat do firmy, kde pracuje, se cítí podvedená. Max obchod dotáhne do konce, společně s bratrem Paulem, a když je vše hotovo, vyzná Eleně lásku. Elena mu nevěří, ale děti se rozhodly, že chtějí mít Maxe pořád doma, tak připravily malou lest, díky níž musela Elena svůj postoj přehodnotit a dát na hlas svého srdce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je multimilionář Helmer závislý na sexu?" Tak to asi není, protože to by do jeho postele měly otevřenou cestu všechny sexy zlatokopky z okolí. Jenže on se nám nejžádanější hezoun zakoukal do lehce uvadající paní se třemi potomky a z toho je patrné, že tohle film a nikoli život. Jenže já jsem se docela dobře bavil, když se tohle zhýčkané individuum zmateně pokoušelo zvládnout úlohu hospodyně a to se mi u omylem zhlédnuté německé romantiky většinou nestává. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama