Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se odehrává na vánočním večírku firmy, kde se mladý instalatér snaží bránit před útokem krvežíznivých zombie v kabince na záchodě. (bestlama)

Recenze (26)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Príjemná amatérčina, ktorá sa nebojí ukázať zvrhlosti, humosnosti a celkovú nekorektnosť. Osobne som sa bavil na nápadoch, ktoré sa diali na pár metroch štvorcových a vôbec by som to nevidel tak čierne ako všetci ostatní. Ak máte radi filmový trash a nebude vám trápne sa baviť na scenári asi 10 ročného decka (áno Palmera týmto pozdravujem) tak smelo do toho. A možno dojdú aj lezby... ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Originální, absurdní, levné, vtipné - i tak by se dal film zjednodušeně popsat. Žádný zázrak to tedy není, ale zdálo se mi, že ti lidé věděli, co dělají, a hlavně to dělali rádi. Vytěžili z toho, co se dalo - kameru a střih. Ačkoliv všechno ostatní nejspíš zapomenu, tak ten obrázek, který onen údržbář nakreslil na stěnu kabinky, se mi možná ještě někdy vybaví. Heslo filmu? I na konci světa můžeme stále udělat dvě věci: v něco doufat a zavolat mamince. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi levné zombie kousky, říznuté černou komedií a suchým britským humorem, jste tady možná na správné adrese. No jen možná, protože tento kousek patří bohužel k těm horším, které jsem měl možnost vidět. Po docela slušném rozjezdu, ve kterém nám tvůrci nabídnou několik srandovních hlášek, i zábavných situací okořeněných o černý humor to totiž začalo sklouzávat spíše k nudné konverzačce. A já mám u podobně laděných filmů rád spíše akci a absurditu, než utrápené kecání. Hlavní hrdina totiž vede řadu dialogů s ženskou postavou, která na záchodcích zůstala uvězněná s ním a diváci jsou tak v mnoha pasážích ochuzeni o samotné zombíky, kteří se neustále marně snaží dostat do zamčené kabinky. Navíc ani jejich masky nebyly zrovna moc povedené. Viditelně se rozpočet vypotřeboval hned v krvavém počátku. Což byla zatraceně škoda, protože prvních cca 25 minut bylo opravdu povedených. Scénárista a zároveň i představitel hlavního hrdiny Dan Palmer je evidentně fandou zombie komedií, ale když nemůžeš disponovat potřebným rozpočtem, jsou vaše možnosti značně omezené. Co na tom, když máte dost originálních nápadů, když je potom nemůžete dotáhnout k dokonalosti. Kdyby se tam podstatně méně kecalo a více bojovalo se zombíkama, byl bych ochoten sáhnout i k většímu ohodnocení. Takhle to však vidím bohužel na podprůměr. 40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vezmu to hopem. Do filmu se mi chtělo asi tak, jak do sexu se sendvičem. Čekal jsem fakt sračku na entou, ale nakonec to tak hrozné nebylo. Vezmeme si první pozitiva filmu. Určitě překvapí lokalita, kde se 95% filmu odehrává. Originální a vcelku pěkně využitá. Dále mě potěšilo mnoho odkazů na jiné filmy, herce, hlášky, takže to by bylo v pořádku a poslední věc, která mě potěšila , byli některé momenty, u kterých jsem se opravdu od srdce zasmál (vzpomeňte si na mě, až uvidíte prsty a velkého černocha). To je bohužél vše, co se mi na filmu líbilo. Masky otřesné a nečekal jsem, že zombie budou vypadat jako já po ránu, možná ještě líp. Dále mě zklamalo nevysvětlení původu infekce, takže nevíme co za tím stálo. A poslední věc, hloupé, nudné a dlouhé dialogy v kabinkách. Celkově pěkný průměr. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nápad naozaj prekypoval originalitou. Len prevedenie je na dvojakú riť. Lebo je jedna zasratá kadibudka a kopec zombie, ktoré si vyhliadli ďalšiu obeť, len sa k nej nevedia dostať. Je to sprostučká konverzačka medzi homo neschopákom a jednou brzdou, ktorá hovorí asi zo záchodovej misy, lebo ju bude vidieť len na pár minút. Režisér i scenárista museli byť inteligenti, keď stvorili taký tupý a bez čože jednej logickej scény film. Veľká, ale preveliká nuda, slabučký zombie hororík. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Herec Mark Holden si v jednom roce zahrál ve dvou filmech o zombie. Vedle Stalled to byl také titul Světová válka Z (2013). (bestlama)

Reklama

Reklama