Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

TostTom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco strašného, kdybych vzal pár kamarádů, dal jim obleky a nějaké makety pušek a šel s něma do lesa s gopro kamerou tak natočím to samé a možná i líp. Naprosto nekoukatelné amatérské bůh ví co co má být snad i trochu vtipné, což se tomu rozhodně nepovedlo. Efekty by udělal líp asi každý kdo umí s nějakým editorem videa, příběh naprosto o ničem a kamera, která se celou dobu třese a skáče na naprosto nesmyslné záběry je fakt otřesná. Mám rád válečné filmy, ale tohle jsem ani nedokoukal... absolutní zvěrstvo a to je to z roku 2013 i před 50 lety ty filmy vypadali líp než tohle. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna milovníkem válečných filmů a podle všeho se jím nikdy nestanu. Uznávám film "Zachraňte vojína Ryana", líbil se mi snímek "Nepřítel před branami", ale to je tak všechno, co ve mně z válečné filmografie zanechalo nějaký odkaz. Nikdy jsem tyhle filmy nevyhledával. Možná, narodit se tak o dvacet let dřív, je můj přístup k nim jiný. Třeba si ještě cestu najdu, přece jen, u westernů se mi to podařilo, i když láska k nim doutnala již dlouho. Válečné filmy budou muset zatím ještě počkat. Jsem si ale naprosto jistý, že se k nim nedostanu přes filmy, jako je "Company of Heroes". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/company-of-heroes-2013-30.html ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Z duse neznasam Toma Sizemora /Takovi Normalni Zabijaci/- ten herec nevie hrat a nema herecky talent, hoci bol na strane dobra. No, ale nejak obiede som toho Sizemora prezil, najma vdaka tomu, ze ide o silny namet WWII, kopu akcie,m prestrelky, rvacky nechybaju ...... Dlho som si myslel, ze reziser Don Michael Paul /Na pokraji smrti 2002 s istym Segosom/ bude dost dobra reziserska lama - no a chlapik ukazal aky - taky rezisersky talent. Vinnie Jones /Zabij neboo budes zabit 2007/ je snad rovnaky bojovy masaker ako pan StatickaSunka : 64 % ()

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Kur*a co to bylo? To, že se během války ukořistí cizí tank chápu, ale aby celá panzer division používala předělané T34 je ubohost! Opět Američané velkými hrdiny a Němci totálními sráči, kteří se nelogicky formují a skrývají se jako malé děcka. Další totálně směšná věc byla, když jsem ve fabrice viděl německé uniformy a swastiky, které nikdy nikdo nevyrobil. ()

cvutak 

všechny recenze uživatele

Kultovní hru Company of Heroes jsem dohrál nespočetkrát. Samozřejmě když vyšel film se stejným jménem, tak jsem ho musel vidět. I kdybych pominul skutečnost, že se tvůrcům vážně nepovedla imitace německých tanků, předpokládám, že se snažili divákovi navodit pocit, že se jedná o Panzer IV? Celkově se film prostě nepovedl ... 4/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • Když se poprvé objeví německé tanky, americká skupina náhle začne používat jakýsi ramenní protitankový raketomet, který není ani americká bazuka z 2. světové války, ani německý panzerfaust. Není také uvedeno, jak toto zařízení nebo nálože získali. (Johnny.ARN)
  • Letouny B-17 bombardují ve výšce nad zemí, nikoliv ve výšce 20 000 stop, což je jejich operační bombardovací výška. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama