Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Grogan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Spencera a Hilla. I když už jde na obou vidět zhoršení formy ( už jim přece jen není nejmíň), tak jde o skvělé zakončení jejich společné kariéry. Závěrečná bitka patří mezi jejich nejlepší a humoru tu je taky dost. ("Je príma, že jsme zase spolu." - "Nejsme spolu." - "Proč ne?" - "Jeden chlap mi říkal, že nejdůležitější na světě je klid a pohoda. To jsem měl, dokud jsi byl pryč." ) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Oba dva nezdolní hrdinové zestárli – ale vrátili se ještě jednou před kameru, aby si ve westernové komedii ještě párkrát zastříleli, sem tam někoho praštili a skutečně si užili dostatek pohybu pouze při pořádné mlátičce až v závěrečné hromadné bitce. Na filmu je vidět režisérský rukopis Terence Hilla, díky tomu film připomíná poslední díl čistě Hillovského Lucky Lukovi (stejní herci, stejné oblečení Hilla, podobná tématika i styl). Je to poměrně slušná rozlučka této dvojice, jejíž společné vystupování končí tam, kde začalo – u westernové komedie slušné, ale ne zářivé kvality. Příběh je velmi prostý – Hill a Spencer putují za svojí matkou, která jim chce předat poklad po otci a během cesty potkávají padouchy, se kterými se sem tam utkají. Dávám sice 60 %, ale je to spíše z nostalgie po těchto dvou skvělých hrdinech. ()

Reklama

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Naši hoši jsou už trochu staří (zejména lehce tragický Bud), aby ve svém posledním společném filmu mohli předvádět stejná alotria jako zamlada. V tom ale netkví hlavní problém - ten bych viděl v Hillově režii a dost stupidním scénáři hluboko pod jejich standardem. Závěrečná scéna je trapnost, matka obou darebů je úděsná, 2 hloupé a sladké Němky mi vadily nemálo, ke všemu jsem se dost nudil a stále čekal, kdy už se pánové začnou opravdu prát a kdy bude legrace. Ta nepřišla a proto mi nezbývá než udělit slabé dvě hvězdy. A to mám Spencera a Hilla hodně rád !! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Terence s Budem opravdu umí, a Terence i za kamerou. Opravdu perfektní konec jejich společné kariéry, takto skončily společné filmy dvou největších legend. Neřeknu skvělá hudba, nebo super atmosféra. Řeknu nádherná hudba, s překrásnou atmosférou! Prostě toto bylo něco opravdu krásného, a nikdy na to nezapomenu. Karlos80, ripo a všichni kteří na tento film nadávají: Pánové, vy jste nic nepochopili, nechápete o čem tyhle filmy jsou a kritizujete je, protože nedokážete tuhle pecku ocenit. A kdyby někde byl žebříček TOP NEJHORŠÍCH KOMENTÁŘŮ, jsem si jistý že by jste se umístili na špici ;) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Hlášok je síce dosť, postarším pánom však už chýba tá energia, s ktorou sa púšťali do bitiek vo svojich najslávnejších filmoch. Film je stavaný skôr na zimné sviatky, čo už mi k týmto dvom komikom nejak nepasuje. Bud je asi 2x väčsí ako pred rokmi a Terence už trošku starý na postavu večného milovníka. Takže kvôli heftom z prvej polovice za 3*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama