Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Grogan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Spencera a Hilla. I když už jde na obou vidět zhoršení formy ( už jim přece jen není nejmíň), tak jde o skvělé zakončení jejich společné kariéry. Závěrečná bitka patří mezi jejich nejlepší a humoru tu je taky dost. ("Je príma, že jsme zase spolu." - "Nejsme spolu." - "Proč ne?" - "Jeden chlap mi říkal, že nejdůležitější na světě je klid a pohoda. To jsem měl, dokud jsi byl pryč." ) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Oba dva nezdolní hrdinové zestárli – ale vrátili se ještě jednou před kameru, aby si ve westernové komedii ještě párkrát zastříleli, sem tam někoho praštili a skutečně si užili dostatek pohybu pouze při pořádné mlátičce až v závěrečné hromadné bitce. Na filmu je vidět režisérský rukopis Terence Hilla, díky tomu film připomíná poslední díl čistě Hillovského Lucky Lukovi (stejní herci, stejné oblečení Hilla, podobná tématika i styl). Je to poměrně slušná rozlučka této dvojice, jejíž společné vystupování končí tam, kde začalo – u westernové komedie slušné, ale ne zářivé kvality. Příběh je velmi prostý – Hill a Spencer putují za svojí matkou, která jim chce předat poklad po otci a během cesty potkávají padouchy, se kterými se sem tam utkají. Dávám sice 60 %, ale je to spíše z nostalgie po těchto dvou skvělých hrdinech. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Ještě jeden návrat v podání osvědčené dvojice. Použili absolutně všechno, co má jejich fanoušek na jejich filmech rád a vytvořili podívanou, která je přesně taková, jaká má být. Hill je úplně stejný jako zamlada, kolty tasí ještě rychleji a svého bratra poťouchle žene do dalších průserů s ještě větší intenzitou a škodolibostí než kdy jindy. Na těžkotonážního Spencera je chvílemi dost tristní pohled, ale je dobře, že se tvůrci rozhodli toho využít i pro pobavení na jeho účet. A když začne vyprávět o svém zemřelém bratrovi, zatímco se v povzdálí Hill usmívá svým tradičně přiblblým úsměvem, jsme doma. Na nějaké ty fackovačky (včetně té finálové) tady samozřejmě taky dojde, i když nejsou tak vtipné jako dřív a občas musel přijít na pomoc i rychlejší střih, ale v tomto filmu vládne především slovní a situační humor (a to v ještě lepším provedení než kdy dřív). Hill se Spencerem si prostě ještě jednou zahráli na Hilla se Spencerem a vyšlo jim to náramně. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

26. 05. 2008 ve 02:45 TV Prima pod názvem "Lovec a borec". Uff..to jsem si dal..Vše začalo jedním nesmyslným a zcela nevinným dopisem..„Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli..atd, atd. Nevím co tím jako chtěl pan básník říct:-)? Kolotoč nesmyslných přestřelek, honiček a fackování (tak jak jsme ho u těch dvou znali dříve) to vše pod taktovkou staré maminy. Z toho už jsem dávno vyrostl:-) Čím jsou ti dva starší tím jsou jejich vystoupení a gagy smešnější a hloupější..To nejlepší mají bohužel už dávno za sebou. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mi nepřišlo, že by po letech nějak výrazně ztratili šmrnc. Pobavila jsem se dobře jako kdysi. Párkrát jsem sice narazila na hluchá místa, ale nijak zvlášť mě to nerušilo u filmů. Moje typické hodnocení dvojice: Spencer - Hill. Komedie s nadsázkou, lhostejno k prostředí, ačkoliv western je celkem fajn. Vlastně si moc nepamatuji přesný děj, tuhle dvojku mám prostě ráda, vím, že se pobavím a že atmosféra je příjemná. Zápletky jejich filmů mi přijdou průměrné, ale solidně zpracované, nezklamou :-) // Tak jsem si uvědomila, že obličejové výrazy Terence Hilla skutečně zbožňuji. tenhle žánr mu prostě sedl, o tom žádná. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama