Reklama

Reklama

Pirát Blackie

  • Československo Pomsta Černého korzára (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kostýmní komedie vypráví napínavý příběh neohroženého piráta, který se na ostrově v Karibském moři stane svědkem dražby unesené manželky místokrále a nechá se zlákat její koupí. Za tento čin je ostatními korzáry nenáviděn, neboť představa vysokého výkupného je příliš lákavá… Rozehraný konflikt je záminkou pro řadu dobrodružných situací, v nichž zůstává místo i pro milostné jiskření. To vše vyprávěno s humornou nadsázkou, která je populární dvojici Terence Hill a Bud Spencer vlastní. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Han22 

všechny recenze uživatele

Z dětství jsem si ten film pamatoval jako slabý, ale pokud se oprostím od toho co čekám od dvojice Spencer-Hill, vyjde mi skvělá pirátská šermovačka. Souboje na kordy, pěsti i děla, piráti v hlavní roli, plno podrazů, krásná hudba i ženy a kupodivu naprosto skvělý Hill v netradiční roli. Je krásné vidět, že to uměl nejen s pěstmi a kolty, ale i kordem. Spencer je ve filmu málo, ale krade si pro sebe nejlepší scénu - poslední jízdu svojí lodi. Takové pohodové dobrodružňáky kdysi točili Francouzi, ale Italové mě netradičním žánrem příjemně překvapili. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pirátské dobrodružné příběhy mám moc rád, což je zřejmě největším kamenem úrazu tohoto díla. Není to vůbec dobrodružné a piráty jsem tam nikde nezahlédl, ač to o sobě vlastně téměř všechny postavy neustále tvrdili. Chápu záměr producentů oné doby, kteří chtěli co nejvíce vytřiskat ze známého a tehdy velice populárního dua Bud Spencer a Terence Hill. Velice nešťastným však bylo, že hlavní roli separovali od zbytku, a tak tu nevznikl další film známého dua, ale film Terence Hilla, který moc velkou slávu nepředvedl. To, co bavilo diváky ve všech komediích, kde akce a reakce vytvářela právě dvojice, se rozpustilo v nezáživném patosu, kde Spencer hrál jen druhé housle a na plátně se objevil snad jen třikrát na pět minut. Chabé, nezábavné, bez děje. 30% ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že pomalý děj mne uspával a tak jsem nesledoval příliš pozorně. Konec mi tedy poněkud unikl, nebo byl zbytečně zamotaný. Sem tam se blýskne na časy, tedy nějaká akcička se ukáže, ale jinak jde o tuctový příběh, ne zrovna zajímavý tím méně zábavný. Plus kostýmům a výpravě všeobecně. Mínus za konec, ten se tedy moc nezdařil. 2015022494048/9429 ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ukažte mi plachetnici, zašplouchejte příbojem a už rozdávám hvězdičky. Jenže tady tvůrci námořními scénami pořádně skrblí, a i když má tato Hill-Spencerovka asi nejokázalejší výpravu, připomíná představení amatérského divadla, kde se protagonistům splnil sen hrát s korábem zadarmo, a ve výsledku si deset tisíc mil od moře hrstka nepříliš nadšených ochotníků hraje na piráty. Akce prachbídná, charisma postav se už před úvodními titulky prošlo po prkně, vlnění moře simuluje houpání kamery - líbila se mi vlastně jen hudba. Což je na tak slibné předpoklady dost žalostný výsledek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejslabší komedie dvojky Hill+Spencer. Příběh postrádá jakýkoliv chytlavý zvrat a já osobně jsem se u filmu nudil po celou hodinu a půl. Důvod? Za 1) tu stojí Bud Spencer a Terence Hill proti sobě...zřejmě nejdůležitější bod filmu, který mu podlomuje kolena na samotný práh bolesti. Za 2) se příběh odehrává v prostředí Karibiku, ve kterém se Hill a Spencer objevili opravdu jen ojediněle. Za 3) při lodních bitvách se z děl sice střílí o 106, ale ani jedna koule netrefí svůj cíl...a tak to nakonec celé vypadá vcelku uměle. --- Kdo je to? Eskymák....co dělá v Karibském moři? - Léčí si omrzliny ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje stejné záběry lodí na moři jako film Tygr sedmi moří (1966). Stejně tak například odlehčování lodi o přebytečný náklad včetně děl a závěrečné zahákování španělské lodi. Mělo být využito tzv. Stock footage (příp. stock video), kdy jsou natočené záběry využity ve vícero projektech. (jerzy1976)

Reklama

Reklama